Més notícies de Champions

Llorens: «Avui hem après que donant-ho tot, de vegades no és suficient»

El tècnic i les jugadores es rendeixen a la «superioritat» del PSG i exalcen el suport del públic del Miniestadi

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

«Mai és trista la veritat, el que no té és remei». El vers, de Serrat, retrata fidelment l'esperit que va quedar dins el vestidor del Barça després de la clara derrota. Més conformitat que no pas tristesa i, sobretot, resignació davant l'evidència que el PSG va ser irremeiablement superior. «Avui hem après que donant-ho tot, de vegades no és suficient. Ho hem intentat i no hem abaixat el cap, però ens ha faltat una mica més d'experiència i de força» va explicar un Xavi Llorens «orgullós» de les seves noies i que va voler «felicitar el rival per les bones futbolistes que tenen».

«El PSG ha jugat molt millor que l'any passat, amb un joc de possessió i verticalitat molt semblant al nostre però amb jugadores que tenen aquell puntet més» va afegir, tot recordant que les franceses disposen d'«un pressupost molt superior» al del Barça. «No estic decebut amb la feina que s'ha fet, però hi ha hagut nervis, imprecisions i massa respecte. Amb el 0-3 sembla que ens hem alliberat i hem jugat millor, encara que ofensivament podem fer més».

El tècnic va qualificar d'«increïble» l'ambient del Miniestadi -«ha sigut una llàstima per la gent que ha vingut a animar-nos»- i va ser realista a l'hora d'avaluar les possibilitats de superar l'eliminatòria: «Hi ha poques opcions de passar. Estaré content si allà juguem bé i oferim una imatge més propera del que som. Crec que hem de pensar a gaudir de París, de l'estadi, del partit i almenys intentar guanyar el partit. Aquesta és la meta».

UNZUÉ: «NO ESPERÀVEM REBRE TRES GOLS»
Entre les blaugrana, les cares post-partit denotaven una baixada dels ànims i, alhora, un bany de realisme. Per la capitana, Marta Unzué, una de les claus de la desfeta va ser «haver de córrer tota la primera part darrere la pilota». «Ens han robat la possessió i quan recuperàvem la bola la tornàvem a perdre molt ràpid. Això ens ha cansat molt» va explicar la navarresa, que «no esperava encaixar tres gols a casa». Malgrat tot, Unzué no perdia l'esperança -«El gol de Bárbara ens dóna una mica de vida de cara a la tornada»- i rescatava l'excel·lent dada de públic com un aspecte positiu de la tarda d'ahir: «Si d'aquests deu mil que han vingut algun s'apunta per la Lliga, ens va perfecte».

Vicky Losada, per la seva banda, va qüestionar l'arrencada de l'equip: «Hauríem d'haver començat fent una pressió més alta, arriscar una mica més i anar a totes amb el nostre joc de toc. Si no tens el dia i no et surten les coses tàcticament entres en una baralla cos a cos que no ens ha acabat afavorint gens».

Alexia, en canvi, va assegurar que el matx havia estat una lliçó: «Hem intentat jugar millor que l'any passat però el PSG també ho ha fet. Hem après més d'aquest partit que del que vam jugar la temporada anterior, perquè llavors el plantejament va ser molt defensiu i quasi no vam trepitjar l'àrea. Avui ens n'han fet tres però hem aconseguit marcar un gol». La molletana va ressaltar que l'esforç de l'equip -«ho hem donat tot»- i va revelar que el missatge als vestidors un cop acabat era inequívoc: «Ara, per la Lliga!».

LA IMPOTÈNCIA DE JENNI
La 'pichichi' de l'equip, Jenni Hermoso, va confessar haver sentit «una mica d'impotència davant un adversari que ja s'ha vist que era superior». «Tenen un mig del camp tremend i una sortida de pilota molt treballada que han executat perfectament. Nosaltres estàvem descol·locades i ens ha costat trobar línies de passada» va reconèixer la davantera, convençuda que si el Barça hagués marcat abans, «es podrien haver generat més oportunitats». Malgrat tot, Jenni va afirmar haver «gaudit de l'ambient del Mini» gràcies al qual l'equip «no va abaixar els braços» i va recórrer a un entusiasme lleugerament irònic per evitar donar per resolta l'eliminatòria: «Amb un 0-3 allà ens classifiquem per la final. Podem fer-ne tres tal com elles han fet aquí, per què no?».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta