Més notícies de Champions

Lluís Cortés: «L'equip ha tingut moments d'estar molt bé i moments que ha faltat fluïdesa»

L'entrenador del Barça ha valorat la victòria per 1 a 4 en el debut de la Champions

UEFA

El Barça torna a Barcelona amb un gran avantatge als setzens de la Champions. A l'anada de l'eliminatòria contra el PSV, les blaugrana han guanyat per 1 gol a 4 tot i no fer el millor partit de la temporada. El nivell de l'equip, però, sempre és molt elevat i un rendiment "més baix" per aquest Barça segueix sent molt superior al seu rival. Igualment, la plantilla és perfeccionista i així ho ha analitzat Lluís Cortés en declaracions a Barça TV: «L'equip ha tingut moments d'estar molt bé i moments que ha faltat fluïdesa on no hem estat capaces de crear ocasions en molts minuts».

L'entrenador català ha celebrat el resultat, com és lògic, també lloant l'agressivitat en la pressió que ha fet el PSV i la lluita que ha mostrat fins al final del partit: «És un resultat que haguéssim firmat. És un rival que ja hem vist que són agressives a la pressió, competeixen bé fins al final i no donen cap pilota per perduda». Havent fet l'anàlisi general, Lluís Cortés ha comentat les millores de l'equip que ha vist a la segona meitat: «A la segona part hem aconseguit corregir algunes coses. Hem fet més canvis d'orientació, en tenir més pausa en l'últim terç del camp i ser capaces d'afinar més l'última centrada».

Pel que fa a la plantilla, la capitana del Barça en el partit, Alexia Putellas, ha valorat molt positivament el marcador final aconseguit: «Contentes, el resultat és positiu. Hem tingut l'encert de marcar 4, que és bon avantatge i ho haurem de resoldre al Johan Cruyff». Seguint la línia del seu entrenador, la migcampista ha parlat de la xerrada del descans i el que ha canviat a la segona part, també mencionant la dificultat de jugar en aquest terreny de joc. «Havíem de fer arribar la pilota d'un costat a l'altre, així elles s'estiraven i després arribar amb gent a la zona de remat. El camp estava una mica complicat per jugar, però crec que l'equip ha estat molt bé i així s'ha vist reflectit en el marcador».

Finalment, Alexia ha repassat el seu ja famós «no hi ha distància» per deixar clara la mentalitat de la plantilla en aquesta Champions: «Penso que un jugador és molt diferent segons la mentalitat que tingui. Llavors hem de tenir mentalitat de grans jugadores, com el que són les companyes. Hem de voler aspirar a tot».

 

Notícies relacionades

Comenta