Més notícies de Copa Catalunya

Rivals coneguts, ara a la Copa Catalunya

Ambdós equips afronten aquesta competició com un premi a final de temporada

Futfem.cat | Sergio Reches

Copa Catalunya - 21/05 - 16:00h - Julio Méndez
  At. Prat-Sant Andreu  

Atlètic Prat i Sant Andreu ja s'han vist les cares a la Lliga i ara ho tornaran a fer en la primera fase de la Copa Catalunya. El partit, que es disputarà al Julio Méndez, es jugarà dissabte a les 16.00 hores. Aquest aparellament, juntament amb el de La Planada-Vic Riuprimer de Primera Catalana, són els dos únics que enfrontaran equips de la mateixa categoria, el que suposa teòricament màxima igualtat als partits. Les locals afronten el duel amb ganes de superar el mal final de Lliga i classificar-se per la següent ronda, mentre que les quadribarrades buscaran donar la sorpresa contra un rival que no ha pogut vèncer aquesta temporada.

L'Atlètic Prat arriba al partit amb les baixes de Villegas i Judith per motius laborals, que se sumen a les ja conegudes de Miriam, Cope, Chiqui i Levandowska. L'equip buscarà refer-se de l'empat de l'últim partit de Lliga que les va deixar a un sol gol de la tercera plaça. David Amelibia, entrenador de l'equip local, destaca la gran competitivitat del partit tenint en compte que el Sant Andreu és un conjunt ja conegut i que també juga a Preferent: "És un rival que ja coneixem, ja ens hi hem enfrontat en Lliga i en els dos partits ens ha posat molts problemes, serà un partit molt igualat". "Tenim la sort de jugar el partit al Julio Méndez, esperem poder aprofitar el factor camp", afegeix l'entrenador del conjunt pratenc. El tècnic afirma que tant ell com les jugadores "ja s'han refet de la desfeta de l'últim partit", i per tant afronten la Copa "amb les màximes ganes". Amelibia s'ha mostrat molt autocrític amb el seu equip i afirma que la plantilla es troba amb la màxima motivació i disposada a arreglar els errors comesos durant la temporada: "Durant aquests dies hem parlat molt entre l'equip i hem vist que per aconseguir resultats s'ha de competir bé des del primer dia, no jugar-t'ho tot al final". "Per tant, l'equip està disposat a competir bé a la copa des del primer minut", conclou el tècnic.

Per la seva banda, el Sant Andreu recupera a Andrea Agudo i Nidia respecte a l'últim partit, però perd a Montse i a la portera Sònia per compromisos. Carlos Sánchez, tècnic del conjunt quadribarrat, també ha volgut destacar la igualtat entre els dos equips: "Els dos partits en els quals ens hem enfrontat a l'Atlètic Prat en Lliga han estat molt igualats, i crec que tot i la diferència que hi ha hagut a la classificació final, serà un partit molt igualat". "Elles són un equip molt fort, han fet un gran final de temporada, però nosaltres estem disposades a plantar cara i sortir a guanyar el partit", afegeix Sánchez. El tècnic també ha volgut destacar la importància que té la Copa per als dos conjunts: "Elles segur que tenen ganes de fer un bon partit a casa per recuperar sensacions. Per a nosaltres, aquest torneig també és un premi després d'una temporada molt dura i irregular, en tenim moltes ganes".

Els dos equips comencen la competició amb la clara intenció de fer un bon paper i arribar tan lluny com sigui possible. De moment, aquest dissabte es decidirà quin dels dos equips passarà a la següent fase. Dos rivals amb una dinàmica molt diferent durant la temporada intentaran endur-se la victòria per seguir vius a la Copa.

 

Notícies relacionades

Comenta