Més notícies de Copa Catalunya

Entre la precaució i la il·lusió

El Seagull tindrà en ment la promoció d'ascens a la primera ronda de la Copa Catalunya davant el modest Vall d'en Bas de Primera Catalana

Miguel López Mallach

Copa Catalunya - 22/05 - 12:00h - Municipal
  Vall d'en Bas-Seagull  

Jugar la primera ronda de Copa Catalunya prèvia a la cita més important en la història del Seagull –la promoció d'ascens a Primera- no ha deixat massa content el conjunt badaloní. "No hauria estat malament ser equip exempt de la competició fins a completar la nostra participació en el play-off", assegura el tècnic blau Jordi Ferrón.
D'altra banda, "hi és present la preocupació del terreny de joc", ja que és de gespa natural, i s'haurà de tenir en compte quin és el seu estat per evitar possibles lesions. Finalment, Ferrón ha afirmat que el partit de Copa "s'encararà com un entrenament, amb l'objectiu de preparar aspectes concrets del play-off".

Per la seva banda, la Vall d'en Bas no haurà de viure el partit amb la mateixa pressió que el Seagull i tindrà el repte de poder eliminar un dels vuit aspirants a Primera Divisió. El conjunt de la Garrotxa va finalitzar la lliga al grup 3 de Primera Catalana en una meritòria tercera posició i aspira a poder accedir a la següent ronda, amb el factor camp a favor. "Tenim un equip amb una mitjana de 16 anys i afrontem el partit amb la il·lusió d'aprendre d'un equip molt superior", afirma l'entrenador garrotxí Jordi Busquets. "Lluitarem per ser a l'alçada, tot i que les possibilitats de passar ronda són de 99 a 1" afegeix un tècnic que desitja tota la sort al Seagull de cara a la promoció.

Pel que fa a les baixes, la Vall d'en Bas no podrà disposar de la seva portera titular sota pals, mentre que al Seagull podrien tenir els primers minuts Clara i Xènia, després de recuperar-se de les seves lesions. Una oportunitat per provar el seu estat de forma abans de l'assalt a la Primera Divisió que els espera d'aquí a set dies.

 

Notícies relacionades

Comenta