Més notícies de Copa Catalunya

El Cerdanyola s'imposa als penals

Les verd-i-blanques guanyen el Sabadell per 3 a 4 a la tanda de penals després que el partit acabés en 2 a 2

Futfem.cat | Dihör

Copa Catalunya - 22/05 - 11:45h - Olímpia
  Sabadell 2-2 Cerdanyola
Barrero (28') Mayo (46') - Anna Ruiz (44') Raquel (51')
Tanda de penals: 3-4
 

"Sabíem que ens havia tocat un dels rivals més competitius i afrontàvem la Copa Catalunya com un premi, després d'aconseguir el campionat de Preferent i l'ascens a Segona Divisió. Buscàvem competir i ho hem fet, hem posat contra les cordes el Cerdanyola. No hem aconseguit classificar-nos, però tampoc era una obligació, estem contentes i orgulloses de la feina i el treball que hem fet i això és el que ens emportem", així resumeix Jordi Saltó, tècnic del Sabadell, el partit d'avui. Tot i que el domini del matx ha estat del Cerdanyola, les arlequinades han aconseguit avançar-se en dues ocasions, però han vist com el Cerdanyola aconseguia empatar el resultat i forçar la tanda de penals. "S'ha vist un partit bastant desnivellat perquè nosaltres hem tingut la pilota i hem estat superiors. A nivell d'intensitat es notava la diferència de categoria. El Sabadell ha tingut 20 minuts bastant bons després del primer gol però nosaltres hem portat la iniciativa del partit", reconeix Víctor Torrijos, tècnic del Cerdanyola.

A la primera meitat el Sabadell s'ha avançat al minut 28 amb un gol de Maria Barrero, però abans d'arribar al descans, Anna Ruiz feia pujar l'1 a 1 a l'electrònic aprofitant una jugada d'estratègia. A la segona meitat, el Sabadell s'ha tornat a avançar, però el Cerdanyola ha replicat de seguida el gol de Maria Teresa, gràcies a una jugada de Romero que ha materialitzat Raquel Guerra. "A la segona meitat el Cerdanyola ha tingut més la pilota i hem acusat el cansament. Érem 12 jugadores i teníem només un únic canvi. Tot i això, hem aconseguit aguantar les arribades del Cerdanyola i forçar la tanda de penals", valora Saltó.

L'empat a 2 ha fet que els dos equips es juguessin la classificació a la tanda de penals on el Cerdanyola ha estat més encertat que el Sabadell (3 a 4). Una tanda de penals que podria haver estat evitada si el Cerdanyola hagués materialitzat les ocasions que ha tingut a la segona meitat, incloent-hiun penal. "Les sensacions han estat molt bones i marxem contentes perquè l'objectiu era superar l'eliminatòria. Sí que hi ha una mica de gust dolent perquè hem estat superiors i no hem materialitzat ocasions" reconeix Torrijos que afegeix: "Afrontem el següent encreuament de Copa amb algunes baixes més, ja que perdem algunes jugadores la setmana vinent, però tenim ganes de competir i seguir millorant" conclou el tècnic del Cerdanyola.

 

Notícies relacionades

Comenta