Més notícies de Copa Catalunya

Motivació i il·lusió compartides

L'Atlètic Prat rep l'Igualada, de Segona Divisió, en la segona ronda de la Copa Catalunya

Futfem.cat | Pedro Salado

Copa Catalunya - 29/05 - 12:15h - Julio Méndez
  At. Prat-Igualada  

Igualada i Atlètic Prat es veuran les cares a la segona ronda de la Copa Catalunya, en un partit on només val la victòria per poder-se classificar a la següent ronda.

Ambdós equips encaren aquesta competició amb motivació i il·lusió, esperant competir en tots els partits per poder arribar el més lluny possible. L'Igualada, sisè classificat a la Segona Divisió, arriba al camp de l'Atlètic Prat després de passar la primera ronda en un partit plàcid, imposant-se per 0-4 a l'AEM B. L'Atlètic Prat, cinquè classificat de Preferent, va haver de treballar més per arribar a aquesta segona ronda guanyant per un ajustat 3-2 davant el Sant Andreu.

Les igualadines es desplacen al Prat de Llobregat en un partit marcat per les nombroses baixes. L'equip entrenat per Ton Mayor i Jordi Torres no podran comptar amb Míriam Solias, Queralt Gómez, Ainoa Carrillo ni amb Carla Navarro. Jordi Torres, segon tècnic igualadí, lamenta aquestes baixes tot i que es mostra confiat en el grup: "L'equip arriba amb baixes molt importants, però més enllà d'això l'equip aquest any ha sabut sobreposar-se a totes les lesions importants, ja que totes les jugadores competeixen al 100%." Les blaves, però, no es confien i no esperen trobar-se un partit tan plàcid com la setmana passada a Lleida: "Esperem un partit bastant igualat i sabem que no ens podem refiar, perquè si ho fem, és quan podem perdre el partit." Destaca Jordi Torres, que valora la perillositat de l'Atlètic Prat: "Només ens separa una categoria i elles han fet una molt bona temporada, finalitzant a la part alta de la classificació, per tant ens esperem un equip que a casa seva serà fort".

L'Atlètic prat, per la seva banda, arriba al partit ple d'il·lusió i amb la voluntat de competir fins al final: "Arribem al partit amb la il·lusió comú de jugar la Copa Catalunya i amb la sensació que la competició no s'acaba fins al moment que el partit finalitzi. Si hem perdut, s'ha acabat, i si no, a seguir", destaca l'entrenador local David Amelibia. Les del Prat es plantegen aquest partit com un repte i són conscients de la dificultat que pot presentar el rival: "Sabem que ens arriba un equip d'una categoria i nivell superiors, que coneixem de quan jugava a preferent, però haurem d'anar amb molt de compte, estar molt concentrades i no afluixar en cap moment".

El tècnic igualadí destaca la voluntat de l'Igualada de guanyar, per aconseguir arribar el més lluny possible en aquesta edició de la Copa Catalunya: "L'equip sortirà a guanyar des del minut 0, perquè l'objectiu de la Copa Catalunya és arribar el més lluny possible. Creiem que podem fer un gran paper aquest any, però tot passa per guanyar diumenge". En la mateixa línia respon David Ameilibia, que també vol seguir a la Copa Catalunya el màxim de temps possible: "L'objectiu és ser-hi i seguir a la Copa fins arriba el més lluny possible". El tècnic, que aquesta setmana jugarà com a local, es mostra categòric sobre el possible factor positiu de jugar a casa: "Penso que el camp és un factor important, però amb un equip de categoria superior, a l'hora de la veritat són 11 contra 11, una pilota i un àrbitre", conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta