Més notícies de Copa Catalunya

Quinze minuts d'or

L'Atlètic Prat elimina l'Igualada de la Copa Catalunya gràcies a dues dianes al primer quart d'hora

Futfem.cat | Pedro Salado

Copa Catalunya - 29/05 - 12:15h - Julio Méndez
  At. Ptat 2-1 Igualada
Farreras Ángela - Salanova
 

Un sol i molta calor marcaven l'escenari del partit que s'ha disputat entre l'Atlètic Prat, equip de Preferent, i l'Igualada, equip de Segona Divisió, en la segona ronda de la Copa Catalunya.

El partit ha començat, contra tot pronòstic, favorable a les locals, que en els primers 15 minuts han aconseguit marcar dos gols a la porteria visitant. L'Igualada, que ha començat el partit amb mal peu, ha vist com se li complicava el partit, i amb els dos gols encaixats però molt de partit per endavant, ha intentat mantenir el control del joc i crear jugades per arribar a porteria.

La paciència de l'Igualada ha servit perquè Marina Salanova retallés distàncies minuts més tard, després de rematar a porteria una passada llarga. Amb el 2-1, l'Igualada ha seguit buscant l'atac, fent una pressió alta i neutralitzant els atacs de les locals, que han anat baixant la intensitat a mida que els minuts passaven. A falta de pocs minuts pel descans, però, un nou contratemps ha posat a l'Igualada les coses més difícils: Janet Mendoza veia la segona targeta groga, deixant a les noies de Ton Mayor i Jordi Torres en inferioritat numèrica per intentar empatar i remuntar el partit. Abans de finalitzar la primera meitat, però, l'Igualada s'ha apropat un parell de vegades a la porteria de l'Atlètic Prat, però sense aconseguir moure el 2-1 del marcador.

El descans ha servit a ambdós equips per configurar les respectives tàctiques i dibuixar l'esquema a seguir durant la segona meitat: l'Atlètic Prat, per la seva banda, ha plantejat una segona meitat defensiva, amb escapades per banda aprofitant la velocitat de les seves davanteres. L'Igualada, en canvi, fruit de la necessitat urgent d'un gol per, almenys, empatar el partit, ha apujat encara més les línies per intentar arribar a la porteria local amb més presència.

Amb aquest plantejament, el guió de la segona meitat ha seguit el fil dels objectius de les jugadores de l'Atlètic Prat: l'Igualada, atacant contínuament, ho ha intentat de totes les maneres possibles, i malgrat gaudir d'ocasions clares de gol, la pilota no ha acabat d'entrar. El xiulet final, deixava el marcador en el definitiu 2-1 que dóna la classificació a les jugadores de l'Atlètic Prat i que acomiada les noies de l'Igualada d'aquesta edició de la Copa Catalunya.

 

Notícies relacionades

Comenta