Més notícies de Copa Catalunya

En busca de donar la sorpresa

La Planada rep a l'Atlètic Prat en la tercera ronda de la Copa Catalunya amb ganes de seguir vives en aquest somni

Futfem.cat | Pedro Salado

Copa Catalunya - 05/06 - 16:00h - Can Deu
  La Planada-At. Prat  

La tercera ronda de la Copa Catalunya enfronta aquest diumenge (16.00 hores) La Planada i l'Atlètic Prat. Les de Sabadell seran locals en ser l'equip de categoria inferior, una condició que no preocupa el seu entrenador: "Estem buscant donar la sorpresa en aquesta Copa. Sé el potencial que té el meu equip tot i ser un club de barri. L'Atlètic Prat és un equipàs, però si juguem com sabem jugar, també les podem fer mal".

La Planada arriba amb moltíssima il·lusió i una gran motivació. Per les de Vicenç Díaz, jugar la Copa Catalunya és un premi després de quedar terceres a Primera Catalana. Després de les victòries davant el Vic i el Porqueres, ara en busquen una altra: "Guanyar a dos rivals superiors a nosaltres ha sigut un somni que ha demostrat que competim molt bé". Díaz destaca del rival la contundència en els contraatacs, el desequilibri que aconsegueix Maria Farreras en punta, la contundent defensa i la rapidesa de les del Prat. Davant d'això, diumenge intentaran atacar els punts forts de l'Atlètic Prat: "Treballarem la possessió sense fer pilotes interiors impossibles i jugarem al toc per aprofitar la superioritat. No arriscarem, però tampoc ens oblidarem de tenir la pilota, perquè està al nostre ADN".

En el capítol de baixes, La Planada segueix amb les mateixes baixes de la ronda anterior. No podrà comptar amb Rosa María Lachica en trencar-se el creuat en l'última jornada de Lliga, ni amb Elisabeth per motius d'estudis, ni tampoc amb Stefy Bonsi.

 

Notícies relacionades

Comenta