Més notícies de Copa Catalunya

Zona mixta de la final de la Copa Catalunya

Valoracions de les jugadores i entrenadors

Futfem.cat | Sergio Reches

L'Espanyol, tot i acabar rebent un fort càstig, va sortir amb un bon plantejament. José Antonio Montes, el tècnic blanc-i-blau, afirmava que havien sortit "ben plantats" i va destacar l'esforç de les jugadores: "Només tinc paraules d'agraïment per la feina que han fet les meves noies".
Montes va parlar de la falta de rodatge del grup renovat de futbolistes que té: "Ens enfrontàvem al millor equip d'Europa i nosaltres encara estem en construcció, tenim moltes jugadores noves i hem de treballar més per consolidar el grup".
La capitana de l'Espanyol, Paloma, va explicar quina va ser la clau d'aquesta derrota: "Psicològicament el tercer gol ens ha fet molt mal, si haguéssim marxat al descans amb un 2-0 encara veus opcions de remuntar a la segona part". En aquest mateix sentit s'expressava Laura Ràfols, portera del Barcelona: "La clau ha estat en el ritme que hem posat a la primera part, el fer els gols tan seguits fa que el rival s'enfonsi".

L'entrenador blaugrana, Xavi Llorens va confessar que el plantejament de Montes els va agafar per sorpresa: "L'esquema tàctic que ha presentat l'Espanyol ens ha sorprès, ens han tallat el joc per dins i hem hagut de jugar amb pilotes llargues". Aquest títol, a una setmana per l'inici de la lliga dóna molta confiança a les blaugranes: "Guanyar un títol a l'inici de la temporada ens dóna moral per començar, aquest any volem repetir els èxits de l'any passat i fer un bon paper a la Champions".

 

SUBIES: "ÉS IMPORTANT QUE EL FUTBOL FEMENÍ TINGUI LA MATEIXA REPERCUSSIÓ"

Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, va gaudir de la final al Municipal de Les Planes. Subies va aprofitar per reclamar més atenció sobre el futbol femení: "El més important és que el futbol femení tingui els mateixos actes i la mateixa recompensa, la mateixa repercussió en popularitat i amb la televisió i els mitjans".
El president de la FCF també va destacar la progressió que s'està vivint en aquest sector: "El nivell ha pujat molt, la Copa cada any és molt competitiva i veiem moltes futbolistes d'alt nivell". I va explicar els esforços que fa la Federació Catalana per promocionar el futbol femení: "Invertim molt en jornades, en lligues, en copes... La gent, la premsa i la mateixa Federació han d'entendre que és una activitat d'alt nivell i això es bo pel futbol i per la societat".

 

Notícies relacionades

Comenta