Més notícies de Copa Catalunya

Justetes d'efectius

Atlètic Prat Delta i Sant Pere afronten el primer partit de Copa amb poca banqueta

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Arribats a aquest punt de l'any en què acaba la competició de Lliga, després de molta càrrega, moltes lesions, molts esforços finals en les últimes jornades; toca tornar a començar, però amb menys efectius que a l'inici, ja que normalment tots els equips comencen amb una plantilla molt amplia i acaba com pot i amb el que pot.

És el cas de l'Atlètic Prat Delta que «sent positius» comptaria amb 13 jugadores i amb una mica menys d'optimisme caldria esperar a veure si recupera alguna jugadora que resta amb molèsties. Amb 13 jugadores també, espera presentar-se el Sant Pere al Julio Méndez: «El problema que tenim és que hi ha molta gent que treballa, sobretot aquí a la costa ja hi ha molta gent treballant» argumenta Joan Pont, el tècnic del Sant Pere. L'empordanès espera treure's l'espina clavada de la Lliga amb les pratenques –van perdre els dos partits per 2 gols a 1- i passar l'eliminatòria: «Anirem amb el que tenim. Però serà amb el que intentarem lluitar, competir i fer les coses una mica millor que el que vam fer a la Lliga regular» confia l'entrenador que busca la 'vendetta' amb un rival que descriu com un equip «molt intens i que està sempre a sobre, pressionant moltíssim». «Contra nosaltres encara més, perquè el seu entrenador coneix molt bé les nostres jugadores, ens farà uns marcatges especials a les jugadores clau que tenim i no les deixarà jugar segur», imagina Pont. L'any anterior el Sant Pere va quedar eliminat en la primera ronda per l'Europa en un partit en el qual van marxar a la mitja part amb un 2-0 a favor.

Per la seva banda, l'Atlétic Prat va arribar fins a quarts on es va trobar amb un dels 'cocos' -el Seagull- amb el que va perdre per penals després d'un meritori empat. Ara es mostren il·lusionats en tornar a aquesta competició, però malgrat els resultats de Lliga, saben la dificultat en què es troben: «Ens toca un rival dur, sabem el rival que és, ha quedat quart classificat i serà una eliminatòria maca» assegura David Amelibia. El tècnic de les locals encara no vol pensar més enllà d'aquest partit en el qual es batran amb un rival: «Que combina molt bé, a través de Sílvia Masferrer, i amb molta potència a davant. Hem d'estar molt atents, amb molta concentració, aguantar les seves embranzides i intentar fer les nostres» analitza l'entrenador local que també arriba a aquestes altures de temporada amb dificultats a la plantilla: «Serà un partit dur, perquè nosaltres en principi anem justes de plantilla i arribem al final de temporada amb molt de desgast i molt limitats d'efectius. Però som dos equips referents a la categoria i estem a l'altura, així que la balança es podrà decantar cap a un costat o cap a l'altre, però esperem una eliminatòria maca» desitja Amelibia, igual que tots.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta