Més notícies de Copa Catalunya

Dos nouvinguts s'enfronten a la segona ronda

Tàrrega i Sant Cugat, equips que han jugat a Primera Catalana aquesta temporada, es veuran les cares en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya

UE Tàrrega

És la primera vegada en la història que el Tàrrega aconsegueix arribar a disputar la Copa Catalunya. Més sorprenent encara per les seves jugadores, haver golejat un equip de Preferent -Camp Clar- en la primera ronda i poder jugar la segona eliminatòria. El següent rival de les lleidatanes és el Sant Cugat, un equip que també ha jugat a Primera Catalana aquesta temporada, i ha aconseguit l'ascens a Preferent. Les vallesanes arriben al duel la setmana que s'ha confirmat que Tony Polidano serà l'entrenador de les roig-i-negres la pròxima temporada, així doncs, Tono Cadevall voldrà acabar bé la temporada abans de passar el relleu.

Les de Sant Cugat ja havien jugat anteriorment aquest torneig, però aquest cop venen amb molta embranzida després de la gran temporada que han realitzat les de Tono Cadevall, que explica que: «Aquesta eliminatòria és un premi per les jugadores». «L'afrontem sense pressions, amb moltes ganes de guanyar, però si no és el cas, tampoc passarà res», assegura, i afegeix: «Farem el nostre partit, mantindrem la possessió de la pilota i des del primer minut anirem a pressionar per poder guanyar».

Per la seva banda, Aaron Granados, entrenador del Tàrrega manté la mateixa tònica que Tono, i es mostra molt tranquil de cara el partit, que també qualifica de «premi». És conscient que no serà gens fàcil: «Ens espera un partit molt complicat, a més hem d'afegir quatre baixes importants d'última hora -Jana Vendrell, Boldú, Clàudia Serra i Cristina Sala-, que no podran ajudar a l'equip, però de totes formes nosaltres sortirem a gaudir del partit». L'enfrontament serà a Tàrrega aquest diumenge a les 18.00 hores.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta