Més notícies de Copa Catalunya

Sense referències

El Cerdanyola es cola a la tercera fase de la Copa després d'uns resultats contradictoris que desconcerten l'Europa

Sandra Dihör (Futfem.cat)

Aquesta temporada, Cerdanyola i Europa només s'han vist les cares una vegada, però el Cerdanyola anava disfressat amb la meitat de jugadores del juvenil. Cosa per la qual, el resultat d'aquell duel de pretemporada –va perdre el Cerdanyola- per 15 gols a 1- no representa el que pot arribar a passar aquest diumenge. I tenint en compte que l'any anterior, quan el Cerdanyola encara jugava a la categoria de plata, els resultats van afavorir a tots dos per igual: el partit d'anada va guanyar el Cerdanyola per 0-2 i el de tornada, l'Europa per 2-4.

L'Europa hauria de fixar-se en les darreres eliminatòries del seu rival, que va superar la primera contra el nou descendit de Preferent -la Penya Blanc-Blava La Roca- des dels onze metres, després d'un empat. I a la segona fase va sorprendre tothom batent un dels grans de Segona –l'Igualada- amb un contundent 4-1: «El resultat de l'Igualada és molt enganyós, vam començar perdent en una primera part en què no ens vam trobar en cap moment còmodes, no sabíem ni per on tirar -per motius aliens al joc- i vam sortir una mica perduts» descriu el segon entrenador del conjunt vallesà, Artur Hernández que prossegueix: «Però a la segona part, a partir d'un canvi tàctic i de sistema vam millorar molt i vam poder remuntar. Però els dos últims gols arriben pràcticament al descompte» treu mèrit el tècnic.

Per la seva banda, l'entrenador de l'Europa, Álvaro del Blanco està a l'aguait: «Tenint en compte que el favorit a l'eliminatòria era l'Igualada, haurem de tenir-li molt de respecte al rival» valora Del Blanco que està preparat sigui com sigui el partit: «Coneixem l'entrenador i les jugadores, sabem més o menys el que ens podem trobar. Creiem que sortiran a l'espera al principi, però si el partit ho requereix, sortiran a pressionar-nos amunt, aleshores haurem d'estar preparats. Durant la setmana hem treballat les dues opcions, tant si ens pressionen com si ens esperen» descriu el tècnic que resta a l'espera de saber quina estratègia hauran de fer servir.

Tot i això, el Cerdanyola també ha fet els deures i sap que el rival és «un dels equips més forts de la categoria que té les idees molt clares i juga molt bé tant per l'interior com per l'exterior» i per això serà complicat, però: «Igual que va passar amb l'Igualada, a vegades el peix petit, es menja el peix gran» sentencia Hernández.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta