Més notícies de Copa Catalunya

Dilluns se sorteja la Copa Catalunya

La competició s'iniciarà el 19 i 20 de maig sense Barça, Espanyol, ni Seagull

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Un cop finalitzada l'última jornada a Preferent i a Primera Divisió, la Federació Catalana de Futbol realitza aquest dilluns el sorteig de la Copa Catalunya. La seu federativa acollirà, a partir de les 17.00 hores, l'acte on es coneixeran tots els aparellaments i el quadre fins a la final. Tenen dret a participar en la Copa Catalunya tots els equips de les tres màximes competicions –Primera, Segona i Preferent-, a més dels tres primers classificats de Primera Catalana.

El campionat és previst que comenci el cap de setmana del 19 i 20 de maig i a les primeres rondes comptarà amb tots els equips, a excepció dels dos equips de Primera Divisió –Barça i Espanyol-, que entraran directament a la fase final. A més, el Seagull no podrà estrenar-se tampoc a la Copa aquell cap de setmana per estar disputant la promoció d'ascens a Primera Divisió.

L'any passat, el Barça es va fer amb el títol després de superar l'Espanyol a la final per 3 gols a 0. L'Europa i el Seagull van ser els altres dos equips semifinalistes de la fase final. Des de la primera edició de la competició, l'any 2005, només els clubs blaugrana i blanc-i-blau han aconseguit aixecar el trofeu. El Barça té al seu palmarès vuit Copes i és el vigent campió des de l'any 2014, mentre que l'Espanyol n'ha sumat cinc trofeus, entre ells els quatre primers de la història del campionat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta