Més notícies de Copa Catalunya

Menys volum d'equips i mateixa recompensa

La Copa Catalunya tindrà quatre participants menys que el curs anterior i un mateix premi per ronda superada

Descans? Cap. Després de finalitzar la temporada a Segona, Preferent i Primera Divisió arriba la competició del K.O: la Copa Catalunya. Aquest dilluns s'ha presentat l'edició d'enguany a la seu de la Federació Catalana de Futbol, on 24 equips (2 de Primera, 8 de Segona, 7 de Preferent i 7 de Primera Catalana) han format part del sorteig. A diferència de la temporada anterior, on van participar 28 entitats, la representació del futbol femení al torneig autonòmic s'ha reduït en quatre equips.

La FCF manté diversos punts de la Copa Catalunya 2017. Les bonificacions als equips per superar ronda es congelen: s'abonaran 150€ per cada victòria a les tres primeres rondes, així com la mateixa quantitat per als desplaçaments. L'import en el cas d'arribar a la quarta eliminatòria és de 500€. Els semifinalistes i el segon classificat rebran 1.000€, mentre que la prima per guanyar el trofeu serà de 4.000€. Així mateix, el cost de l'arbitratge serà subvencionat per la Federació.

Els dos representants a Primera Divisió, Barça i Espanyol, entraran directament a semifinals. A diferència del curs anterior, on va estar exempt les dues primeres eliminatòries, el Seagull jugarà a partir de segona. En la primera ronda, també estarà exempt l'Europa, per qüestions d'encaix amb el nombre total de participants.

La competició arrencarà aquest dissabte i diumenge 19 i 20 de maig i les eliminatòries s'allargaran fins al 10 de juny. Les semifinals i la final tornaran a desplaçar-se fins a l'agost, en una final a quatre que es disputarà abans que comenci la competició a Primera Divisió. Totes les eliminatòries seran a partit únic i es disputaran al camp del rival de menor categoria en horari encara per confirmar. En cas que els dos equips siguin de la mateixa categoria, s'estableix l'ordre del sorteig.

 

Aquests són tots els aparellaments de la primera ronda:
1. Mercantil-Cerdanyola
2. Sant Pere-Pallejà
3. Verdú-Levante Las Planas
4. Terrassa-Sant Cugat
5. Igualada-AEM
6. Fontsanta Fatjó-Sant Gabriel
7. Riudoms-Sabadell
8. At. Vilafranca-Planadeu
9. PBB La Roca-Palautordera
10. Manlleu-Pardinyes
Exempts: Seagull i Europa

Segona ronda:
Guanyador 1-Seagull
Guanyador 2-Guanyador3
Guanyador 4-Guanyador 5
Guanyador 6-Guanyador 7
Guanyador 8-Guanyador 9
Guanyador 10-Europa

 

Notícies relacionades

Comenta