Més notícies de Copa Catalunya

Competició nova, vida nova

El Manlleu, nou equip de Preferent per a la temporada vinent, rep el Pardinyes que ha aconseguit la permanència a Segona Divisió en el primer duel de la Copa Catalunya

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Amb la Lliga acabada i les notes ja sobre el taulell dels diferents despatxos, i amb el cava de les celebracions o les llàgrimes de la decepció encara fresques arriba la Copa Catalunya, una competició molt atractiva que enfronta a partit únic els equips del nostre país. Els equips d'inferior categoria reben al seu camp un equip de categoria superior o en el cas que els dos equips siguin de la mateixa es fa per sorteig. Així aquest cap de setmana un equip de Primera Catalana rebrà un equip de Segona Divisió. «Afrontem la Copa amb ganes d'allargar el somni que ha suposat aquesta temporada jugar a Segona Divisió i aconseguir la permanència», explica Javi Rubio, coordinador del Pardinyes i que es farà càrrec de l'equip durant aquesta competició, agafant el relleu de David Viñes que ha deixat el càrrec en finalitzar la temporada regular. I és que és una competició molt atractiva i que sempre acaba donant sorpreses. «Arribem amb les forces justes després d'una temporada llarga i dura, però amb molt bones sensacions, tenim il·lusió per arribar el més lluny possible», comenta per la seva part Dani Martínez, entrenador del Manlleu.

I és que es trobaran dos equips que no han tingut fàcil el seu camí durant la temporada, han hagut de treballar fort i patir per aconseguir la permanència unes i l'ascens les altres. «Segur que serà un partit molt disputat tot i la diferència de categoria. Intentarem fer el nostre futbol, i tot i que desconeixem el rival, segur que serà un equip molt competitiu, amb idees de joc clares i amb jugadores de qualitat», explica Martínez conscient que no serà fàcil però amb l'esperança que la inèrcia de l'ascens redueixi al camp la diferencia de categoria. Per la seva banda, Rubio vol «aprofitar la Copa per acabar amb un regust dolç la temporada i demostrar el que val l'equip». «Han demostrat que tenen qualitat i físic per jugar a Segona, només ens ha faltat punteria, per això jugarem al màxim contra l'equip que toqui, sigui de la categoria que sigui», afegeix.

Un molt bon partit que segurament demostrarà un cop més la força i la qualitat que té el futbol femení català, amb dos equips que segur engrandiran aquest esport i demostraran com és de bonic aquest esport. Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, al Municipal de Manlleu.

 

Notícies relacionades

Comenta