Més notícies de Copa Catalunya

El Fontsanta es 'carrega' el Sant Gabriel

Eliminació prematura de les adrianenques a la Copa Catalunya contra un rival farcit de jugadores del filial

L'adéu definitiu de Toni Camacho a la banqueta del Sant Gabriel no ha estat un comiat agradable. El Fontsanta-Fatjó l'ha fet fora per la via ràpida, amb una eliminació prematura a la Copa Catalunya, la competició del KO. La davantera del filial cornellanenc, Baldé, flamant campió de Primera Catalana, ha estat l'autora dels tres gols que han segellat el bitllet de les locals a la segona ronda del torneig, on ja els espera el Sabadell.

«Hem arrencat amb molta força el matx, molt actives. Hem liderat el marcador amb gols en 20 minuts i a partir d'aquest instant el Sant Gabriel ha reaccionat», ha definit l'entrenador del Fontsanta-Fatjó, David Barreiro. Abans del descans, Malena Martínez ha retallat diferències. El partit s'ha igualat a la represa amb una nova diana de l'extrem argentina. Quan restaven cinc minuts per la finalització, ha aparegut per tercera vegada la figura de Baldé per confirmar la classificació del conjunt de Cornellà de Llobregat i segellar una de les sorpreses de la ronda inicial.

«Estem molt contents. Les lesions que hem patit durant el curs, ens havia minvat els ànims i aquesta victòria ens ha recarregat les forces. Al Fontsanta Fatjó fem un grup combinat entre jugadores de l'amateur A i l'amateur B de cara a la Copa Catalunya. El filial arribava amb el campionat de Lliga a Primera Catalana i anímicament disputaven el matx amb molt entusiasme», ha apuntat Barreiro. «No tenim un objectiu. Anem partit a partit i no mirarem més enllà d'aquesta eliminatòria», defineix l'entrenador del Fontsanta quan li plantegem quin és el repte a la Copa. El següent pas serà enfrontar-se al Sabadell a la segona ronda del campionat.

 

Notícies relacionades

Comenta