Més notícies de Copa Catalunya

Prohibit desconnectar

El Sant Pere vol arribar el més lluny possible a la Copa, però dissabte es troba amb un Levante Las Planas renovat i amb il·lusió

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Segona ronda de la Copa Catalunya i partit protagonitzat per dos equips, Sant Pere i Levant Las Planas, en situacions completament diferents. El Sant Pere segueix en un núvol després de l'ascens i d'haver aconseguit eliminar el Pallejà la setmana passada per 2-0. Davant es trobarà amb un Levante Las Planas que ve d'eliminar el Verdú amb un onze ple de jugadores del juvenil amb moltes ganes i il·lusió. Les empordaneses no han perdut el ritme després d'encadenar de forma consecutiva la Lliga amb la Copa Catalunya.

L'equip de Joan Pont va superar la primera ronda amb un partit molt seriós contra el Pallejà, amb qui es trobarà la temporada vinent a la Segona Divisió. El tècnic afirma que el Sant Pere vol arribar el més lluny possible a la competició: «Hem preparat el partit com si fos un de la lliga regular. És com si no haguéssim desconnectat i no desconnectarem fins que no siguem eliminats, però volem arribar lluny. Aquest és el nostre objectiu». Pont creu que es trobaran amb un equip molt diferent del Pallejà i que serà més perillós: «El fet d'haver de conjuntar un equip pràcticament nou el fa més complicat, ja que totes les jugadores voldran demostrar que són vàlides per jugar al primer equip. Tindran il·lusió de formar una plantilla competitiva a Preferent per poder optar a objectius més ambiciosos».

Una il·lusió i una ambició de les joves futbolistes del juvenil del Levante Las Planas que ja va ser clau per superar la primera ronda. Amb dotze de les catorze jugadores sent de l'equip inferior, les planenques van vèncer 1-2 al camp del Verdú. Carlos Sánchez, que tornarà a fer-se càrrec de l'equip a l'espera de la incorporació de Ferran Cabello, valora el mèrit d'aquest triomf aconseguit la setmana passada: «No ho valorem com una victòria del primer equip, sinó del juvenil. Era un partit complicat tenint en compte aquest fet, a part que la Copa és una competició en què només val guanyar per continuar. Va ser un triomf important». Sánchez va comentar en acabar el duel contra el Verdú que el Sant Pere és un dels conjunts més forts de la Copa. Tot i això, el tècnic del Levante té clar què hauran de fer les seves jugadores per tenir opcions: «No hem de cometre errors perquè és un equip que amb mitja ocasió et pot fer gol. Haurem d'estar concentrades els 90 minuts i no deixar-nos emportar per la pressió del partit. És probable que tinguem poques oportunitats, però les hem d'aprofitar al màxim».

 

Notícies relacionades

Comenta