Més notícies de Copa Catalunya

El repte de la Copa, o com recuperar els ànims a Cerdanyola

El Seagull entra en escena després de la dolorosa eliminació al play-off d'ascens a Primera

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

No ha de ser gens fàcil iniciar una nova competició sis dies després d'esvair-se el teu gran somni de la Primera Divisió. El Seagull arrenca el repte de la Copa Catalunya «amb la màxima il·lusió» però també l'objectiu de «sobreposar-se» a la «desil·lusió del play-off». Les 'gavines' visiten el Cerdanyola (dissabte, 17.30 hores) a la segona ronda. «Quedar fora del play-off no ha estat agradable. Ens hem trobat un Tacón superior al partit d'anada i ens hem trobat amb la realitat que hi ha a Catalunya i la que existeix fora de Catalunya. Intentarem recuperar-nos aquesta setmana i afrontar la Copa amb la màxima il·lusió... Arribem d'aquella manera, intentarem sobreposar-se», relata un Jordi Ferrón encara capcot.

Les badalonines són el gran 'coco' de les primeres rondes i rival a vèncer abans d'aparèixer els equips de Primera Divisió - Barça i Espanyol - a semifinals. «És una competició molt difícil encara que ens enfrontem a rivals d'inferior categoria. No seran gens fàcils els enfrontaments a partit únic i a camp contrari», transmet Ferrón. D'altra banda, el tècnic badaloní avança que lluitaran amb les primeres espases: «No m'agrada perdre i anirem amb les millors jugadores i al màxim nivell possible», subratlla.

Davant tindran un Cerdanyola que acaba d'eliminar amb patiment el Mercantil de Primera Catalana (0-1). «Arribem amb molta motivació i bona forma. Jugar contra el Seagull és un premi, tot i que sabem que ens enfrontem a un rival molt complicat, és un dels 'cocos' de la Copa», defineix el tècnic del Cerdanyola Roger Martin. «L'objectiu és fer un bon paper contra el Seagull i si guanyem seria una fita molt gran eliminar un campió de Segona. Així mateix, alerta que el KO de les blaves a la promoció d'ascens a Primera és «una arma de doble fil», ja que voldran «redimir-se» de l'eliminació.

 

Notícies relacionades

Comenta