Més notícies de Copa Catalunya

Com una final més

Un Palautordera motivat i que no té «res a perdre» rep un Atlètic Vilafranca pletòric en la segona ronda de la Copa

Tant el Palautordera com l'Atlètic Vilafranca han accedit, per primera vegada, a la segona ronda de la Copa Catalunya. Les vallesanes van derrotar la Penya Blanc-Blava La Roca als penals, mentre que les del Penedès en van tenir prou amb la primera part per sentenciar el Planadeu. Diumenge, al Santa Maria de Palautordera, només en podrà quedar un (17.00 hores).

El Palautordera és conscient que s'enfronta a un equip de Preferent i, malgrat les lesions que han afectat la plantilla, la motivació per passar a la següent etapa és elevada: «No tenim res a perdre, anem amb molta il·lusió. Som el rival d'una categoria més petita, però intentarem arribar el més lluny possible i gaudir del partit», assegura l'entrenador, Carlos Segura.

Per la seva banda, després del bon resultat de la setmana passada, l'Atlètic Vilafranca està molt animat: «Hem aconseguit passar en majúscules i ara intentarem guanyar, com si fos una final més», afirma el tècnic, Ivet Martínez. El conjunt vilafranquí s'espera «un equip que vagi a buscar el partit» i creu que el seu camp serà complicat. «Hem treballat en funció del que ens esperem, sobretot en el mig del camp i la davantera», explica Martínez. «L'equip ha crescut i això seria un premi que crec que ens mereixem», conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta