Més notícies de Copa Catalunya

Apuntant alt

Fontsanta i Sabadell: dos equips preparats per donar-ho tot aquest diumenge i seguir superant rondes

Pedro Salado (Futfem.cat)

Que el Fontsanta-Fatjó està en un moment d'adrenalina màxim és irrefutable. Un equip filial que ha quedat campió a Primera Catalana en el que ha estat possiblement el grup més competitiu, i que, juntament amb el primer equip han eliminat un clàssic del futbol femení català com és el Sant Gabriel. Ara la següent presa de les cornellanenques és el Sabadell. Les arlequinades han competit a Preferent aquest curs, fent una temporada irregular, quedant per sota les del Baix Llobregat. És per això que a priori pot semblar que aquesta ronda de Copa Catalunya és més assequible pel Fontsanta, però és futbol i mai se sap.

Dani Molina, exentrenador del filial i nou entrenador del primer equip, ha admès que «el principal perill, més que el rival, està en el cap de les noies», i afegeix que «haver eliminat un equip de Segona, i ara rebre un rival que va quedar per sota a la Lliga, pot portar a excessos de confiança, i llavors l'eliminatòria pot anar-se'n de les mans». De cara el partit, el nou tècnic buscarà un «plantejament molt ofensiu» per a «demostrar que el Fontsanta vol passar de ronda». «Volem transmetre aquesta sensació», afirma.

D'altra banda, el tècnic vallesà, Àngel Codina, té una visió una mica distant de la Copa, i opina que «és una competició on els equips aprofiten per preparar coses per la pròxima temporada, donar oportunitats a gent que ha tingut menys minuts i pujar gent de la base», tot això «sense perdre l'àmbit competitiu». No es mostra preocupat per com ha anat la Lliga, ni l'equip que ha eliminat el rival: «Són un rival a respectar, clarament, però no crec que el factor 'Santgra' sigui condicionant per convertir-les favorites», manté.

 

Notícies relacionades

Comenta