Més notícies de Copa Catalunya

Joan Bacardit: «Demano perdó pel resultat, sóc el primer responsable»

L'Espanyol encaixa en mans del Barça la derrota més ampla (7-0) en la història de la Copa Catalunya

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Una final de la Copa Catalunya que es recordarà. Queda a la història. El Barça no només va aconseguir el primer títol oficial de la temporada – i la cinquena Copa Catalunya consecutiva-- sinó també va aconseguir un rècord històric. La major golejada a una final entre eterns rivals.

Joan Bacardit ha demanat disculpes només acabar el partit: «Primer de tot, vull demanar disculpes a l'afició pel resultat». El tècnic 'perico' ha reconegut la diferència entre ambdós equips i la superioritat del Barça de cara a gol en un partit on les blanc-i-blaves s'hant vist superades en tot moment des del primer gol. «Ens han marcat i ens hem enfonsat anímicament, i quan ens estàvem referent ha vingut el segon gol, és una pena».

Fran Sánchez, per la seva part, ha volgut treure ferro al marcador. «És un marcador aclaparador, però realment no hi ha tanta diferència entre els dos equips» i ha reconegut: «El partit s'ha posat molt còmode des de l'inici i això ens ha facilitat el joc. L'Espanyol és un bon equip, però el resultat no reflecteix la diferència entre els dos equips». Sánchez ha valot el títol positivament, un títol que finalitza una pretemporada històrica: «Ha estat una pretemporada fantàstica, molt positiva, ens omple d'orgull que el club pensi en nosaltres per anar arreu del món i ha estat molt bona. Acabem, contents amb aquest títol».

El seu homòleg 'perico' ha volgut passar pàgina ràpidament: «Demà treballarem igual que si fos una victòria. Això demà serà passat i hem de treballar pels pròxims amistosos i pensar en el Betis. No ens serveix de res pensar en el passat», tot i que destaca la bona feina de les seves jugadores i els aspectes a millorar: «Hi ha hagut coses que m'han agradat ofensivament. Defensivament ens han tret els colors. Ens han guanyat tots els duels i tot això s'ha de rectificar pel primer partit de lliga contra el Betis».

PRIMER TÍTOL DE LA TEMPORADA
La capitana del Barça, Vicky Losada, també ha fet una bona valoració del partit que conclou amb el primer títol que ha aixecat aquest curs. «Hem fet una pretemporada de molta intensitat i sabíem que havíem de jugar intenses, especialment els primers 20 minuts». La migcentre blaugrana també ha tingut paraules d'agraïment contra les seves companyes de professió: «L'Espanyol ha donat la cara fins al final en un partit difícil, i això és d'agrair. Així el futbol femení seguirà creixent».

Les jugadores ja pensen en el primer partit de Lliga contra l'Athletic, un rival difícil per començar el campionat domèstic: «No serà fàcil, però al final, quan t'enfrontes contra equips grans hem d'estar preparades tàcticament i mentalment», conclou fent al·lusió també als pròxims partits de la Champions.

 

Notícies relacionades

Comenta