Més notícies de Copa Catalunya

Una Copa Catalunya a dos nivells

Sis dels vuit equips de Segona Divisió, distribuïts a la mateixa part del quadre

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Amb la cloenda de les lligues i competicions domèstiques finalitzades - Preferent va ser la darrera durant en el cap de setmana anterior – els equips inicien aquest mateix dissabte la competició del K.O: la Copa Catalunya. Aquest dilluns s'ha presentat l'edició d'enguany a la seu de la Federació Catalana de Futbol, on 28 equips (2 de Primera, 8 de Segona, 10 de Preferent i 8 de Primera Catalana) han format part del sorteig i la defensa del títol per part del FC Barcelona. A diferència de la temporada anterior, on van participar 24 entitats, la representació del futbol femení al torneig autonòmic ha augmentat en quatre equips i s'apropa als 28 del curs 2016/17.

La FCF manté diversos punts de la Copa Catalunya 2018. Les bonificacions als equips per superar ronda es congelen: s'abonaran 150 € per cada victòria a les tres primeres rondes. La quantitat per als desplaçaments es manté en 150 € i 300 € en els que superin els 50 quilòmetres. L'import en el cas d'arribar a la quarta eliminatòria és de 500 €. Els semifinalistes i el segon classificat rebran 1.000 €, mentre que la prima per guanyar el trofeu serà de 4.000 €. Així mateix, el cost de l'arbitratge serà subvencionat per la Federació.

Els dos representants a Primera Divisió, Barça i Espanyol, entraran directament a semifinals. A diferència del curs anterior, on el Seagull va jugar a partir de segona ronda, en aquesta ho farà des de l'inici. En la primera ronda no hi haurà equips exempts.

La competició arrencarà aquest dissabte i diumenge 18 i 19 de maig i les eliminatòries s'allargaran fins al 9 de juny. Les semifinals i la final tornaran a desplaçar-se fins a l'agost, en una final a quatre que es disputarà abans que comenci la competició a Primera Divisió. Totes les eliminatòries seran a partit únic i es disputaran al camp del rival de menor categoria en horari encara per confirmar. En cas que els dos equips siguin de la mateixa categoria, s'estableix l'ordre del sorteig.

 

Aquests són tots els aparellaments de la primera ronda:
Pallejà - Europa
Pubilla Casas - Seagull
Pardinyes - Sant Gabriel
At. Vilafranca - Fontsanta-Fatjó
Júpiter - Sant Pere
Cornellà – Sant Cugat
Sabadell - M. Lanzarote
PBB La Roca - Igualada
Verdú - Riudoms
Levante Las Planas - AEM
Palautordera – Terrassa
Manlleu – Cerdanyola
Llerona - Viladecans

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta