Més notícies de Copa Catalunya

Tornen les emocions

Júpiter i Sant Pere es troben en la primera ronda de la Copa Catalunya carregats d'il·lusió per arribar el més lluny possible en aquesta competició tan especial

Amb una nova edició de la Copa Catalunya tornen les emocions fortes amb partits entre equips de categories molt diferents, com és el cas del Júpiter de Primera Catalana i el Sant Pere de Segona Divisió, dos equips separats per dues categories, però que saben que en aquesta competició tan bonica i emocionant i amb 90 minuts al davant tot és possible. És el debut del Sant Pere a la Copa com equip de Segona, ja que l'any passat hi va competir després d'haver assolit l'ascens a aquesta categoria. Un cop més l'enfrontament entre un equip de categoria superior que ha de visitar el camp d'un equip que ha competit a la temporada regular en una d'inferior categoria és un dels grans condiments d'aquest trofeu, ja que permetrà posar la cirereta a un equip de Primera Catalana contra un equip de la categoria de plata i vés a saber si no només posar la cirereta sinó donar la sorpresa i avançar en la competició.

En la línia de la màxima il·lusió afronta el partit el Júpiter, tal com reconeix la seva entrenadora, Estefi Enciso: «Tenim moltes ganes de competir, és un campionat que ens porta bons records». S'ha de tenir en compte que l'equip d'Enciso ha fet una molt bona campanya a Primera Catalana on ha quedat quart del grup 2. «Tenim un equip molt jove i arribem amb ganes d'aconseguir passar de ronda, l'equip està molt implicat i es nota als entrenaments, res ens impedeix somiar a aconseguir passar de ronda», explica Enciso qui també recorda que el Júpiter ja fa moltes temporades que aposta pel futbol femení i destaca el retrobament amb el Sant Pere, equip amb qui van coincidir a Preferent». «Sabem que serà un partit difícil, però espero que el meu equip gaudeixi del matx. Juguem a casa i intentarem donar el màxim perquè la nostra gent pugui sentir-se orgullosa de nosaltres» conclou Enciso, entrenador del Júpiter.

Per a l'equip empordanès, després de la seva primera temporada a Segona Divisió, el tècnic Joan Pont destaca les «dificultats» amb què arriben a la Copa. «És un horari difícil per a nosaltres perquè moltes jugadores treballen i hem hagut d'estirar del filial». Tot i les baixes, l'equip groc-i-negre ha competit fort en el seu primer any a Segona i és per això que arriba aquest partit amb l'etiqueta de favorit, i per tant l'objectiu és molt clar: «Arribar el més lluny possible». Pont té molt clar que «no s'hi val a confiar-se encara que sigui un equip de Primera Catalana». «Han quedat dalt de la taula i és un equip que fa molts gols, i si li sumes la motivació extra, segur que serà un equip perillós». El tècnic empordanès destaca per acabar que el seu equip ha de ser «humil i jugar amb rapidesa» per superar i sorprendre el rival.

 

Notícies relacionades

Comenta