Més notícies de Copa Catalunya

Victòria de persistència

L'Europa venç el Pallejà en un duel que s'ha decidit a la segona meitat i accedeix a la segona ronda de la Copa Catalunya

Tomás Rubia (Futfem.cat)

L'Europa volia mostrar tot el potencial que no havia pogut ensenyar durant la Lliga i així ha estat, les gracienques han frustrat les aspiracions del combinat del Pallejà en la primera ronda de la Copa Catalunya. No obstant això, el duel ha estat molt igualat, sobretot a la primera meitat. Laia Castilla ha inaugurat el marcador al minut 8 i a l'equador de la primera part, Maria Abad ha situat l'empat. Poc després, Andrea Porta ha tornat a avançar les escapulades. La reacció roig-i-negre no s'ha fet esperar i al cap de cinc minuts, altre cop Abad, ha tornat a igualar l'electrònic. A la represa, la balança s'ha decantat cap al cantó visitant, Pili Porta situava el tercer i Maria Farreras ha sentenciat amb el quart a les acaballes del matx.

El tècnic visitant, Fran Güells, fa una valoració positiva del resultat i la imatge de l'equip: «Ha estat un duel bastant disputat, se l'hauria pogut endur qualsevol dels dos equips. Nosaltres hem estat capaços de decantar la balança i poder mantenir el resultat i situar-nos per davant quan elles ens han empatat». «El treball de l'equip ha estat clau, són unes jugadores que no deixen d'intentar-ho», assegura el tècnic escapulat. Pel que fa als aspectes a millorar, Güells creu que encara s'ha de treballar aspectes: «Porto pocs entrenaments amb l'equip i avui ens ha sortit tot el que havíem treballat. Tot i això, encara necessitem temps, ja que hi ha facetes del joc que encara s'han de polir».

A l'altra banda, l'entrenador del Pallejà, Víctor Torrijos, admet la igualtat vista al duel: «Ha estat molt disputat, hem pagat cares errades puntuals a l'àrea i hem anat a remolc. Ofensivament hem estat molt potents, mentre que en la parcel·la defensiva hem comès errors greus i que s'hauran de treballar. Al final hi ha hagut una jugada, quan encara estàvem amb el 2-3, de 3 o 4 rematades a l'àrea que podria haver igualat el partit». Pel que fa a nivell anímic, en destaca la insatisfacció: «Marxem contents amb el treball, però no satisfets, ja que els resultats no ens han acompanyat en aquest darrer tram de temporada malgrat la bona evolució de l'equip». «Aquesta setmana tenim un partit amistós i ja començarem a centrar-nos en la temporada vinent i a incorporar peces que ens puguin ser d'ajuda», pronostica.

Per a l'Europa, la temporada encara no ha acabat. El sorteig ha estat benèvol per a les gracienques, que estan exemptes de disputar la segona ronda i entraran directament a la tercera eliminatòria que es disputarà el primer cap de setmana del mes de juny. El seu rival sortirà del duel que mantindran Seagull i Sant Gabriel diumenge vinent a Badalona.

 

Notícies relacionades

Comenta