Més notícies de Copa Catalunya

De campió en campió

L'AEM visitarà a un altre campió de Lliga com és el Riudoms després d'eliminar el campió de Preferent en un dels duels de la segona ronda de la Copa Catalunya

Xavier Garcia (Futfem.cat)

La Copa és una competició especial, i no només en el bon sentit, sinó també amb detalls que deixen molt que desitjar i acaben per desvirtuar i restar valor i importància a una competició on tots els clubs de Catalunya, independentment de la seva categoria durant la Lliga regular participen. Un cop més els diversos i curiosos horaris que l'equip local té la potestat de poder col·locar (sigui per conveniència o per necessitat) restaran efectius a un dels equips grans com és el cas de l'AEM que no podrà comptar amb un grapat de jugadores, un fet que sense cap mena de dubte igualarà encara més les forces entre un molt bon Riudoms, campió de Primera Catalana i l'equip de la terra ferma que jugarà a Primera B. Serà un bonic duel entre dos equips que han fet una gran temporada i que voldran seguir fent passos en aquesta competició tan intensa.

«Hem de ser prudents, tenim la referència d'un dels nostres equips base que s'hi ha enfrontat i sabem que és un equip amb molt de perill a pilota aturada tant per les llançadores com les rematadores» explica Roger Lamesa, entrenador de l'AEM que ha lamentat «les moltes baixes amb què anirem, sobretot per l'horari, ja que moltes jugadores treballen i ha estat impossible combinar-ho». Lamesa també ha volgut afegir que l'AEM «intentarà donar la importància a la competició que pertoca però amb les limitacions que té l'equip no li pot donar tota la que voldria».

Per la banda local el tècnic Raül Lucha ha destacat «l'entitat del rival». «És un equip amb jugadores de nivell extraordinari i que ha fet una temporada envejable, tot un repte per a nosaltres, per tal de seguir creixent i d'aquesta manera poder evolucionar» afegeix Lucha, qui tot i la diferència de categoria entre els dos equips, té molt clar que les seves jugadores «no es rendeixen mai i han arribat aquí amb la màxima il·lusió». L'equip local espera poder seguir avançant en aquesta competició amb l'ajuda de la seva afició i sobretot amb moltes ganes de «seguir fent història i que el nom del club segueixi creixent a tot el territori català», fent servir les paraules del seu entrenador.

Un molt bon partit que la Copa Catalunya ens ha tornat a regalar, amb de nou el flamant equip de Primera B enfrontant-se de nou a un altre campió de Lliga com és el cas del Riudoms que la temporada vinent tornarà a competir a Preferent.

 

Notícies relacionades

Comenta