Més notícies de Copa Catalunya

Retrobada de vells coneguts

Després d'eliminar de manera contundent el Terrassa, el Palautordera es mesurarà a un Manlleu que ha culminat una molt bona temporada

Baudi Rincón (Futfem.cat)

De manera força diferent han aconseguit el seu pas a la segona fase, el Palautordera va donar la sorpresa en vèncer amb solvència al Terrassa per 4-1. En canvi, el Manlleu va aconseguir el passi després d'una incompareixença del Cerdanyola, és per això que el partit es va suspendre i el marcador s'ha decidit 3-0 favorable a les osonenques.

Tots dos conjunts jugaran amb diverses baixes, el quadre del Vallès Oriental no podrà comptar amb 6 jugadores, 3 de les quals de llarga durada. Mentre que les quadribarrades no disposaran de Carla Niubó, Judit Vilaró, Laia Planella i Clara Latorre.

Tots dos conjunts es retrobaran, després de pugnar per l'ascens en temporades anteriors. És per això que tots dos entrenadors, Jordi Devesa, del Manlleu, i Carlos Segura, del Palautordera, coincideixen en afirmar la dificultat del partit. El tècnic del conjunt de Santa Maria de Palautordera destaca l'alta motivació: «Afrontem el partit amb optimisme, el primer objectiu de la temporada, aconseguir l'ascens, ja l'hem complert. Després de fer un gran partit vam aconseguir una victòria que en un principi no esperàvem. És un premi per a nosaltres i volem seguir avançant en les rondes». No dista gaire de l'anàlisi a la prèvia del partit que fa l'entrenador del combinat osonenc: «En tenim ganes, portem bones sensacions de la temporada i volem seguir demostrant el nostre nivell».

«És un equip molt ben treballat, amb un molt bon entrenador, tenen una plantilla molt competitiva que amb uns pocs retocs no tindrà cap problema per fer una bona temporada a Preferent», fa la valoració del rival el tècnic del Manlleu. Segura per la seva banda, afirma que les osonenques són un vell conegut: «Els partits davant d'elles han estat vibrants, competits i igualats. Serà un rival complicat, amb un molt bon entrenador i a més no tenim el factor sorpresa com l'altra eliminatòria».

Pel que fa a les claus de la victòria, Devesa destaca que: «Haurem d'evitar caure en la seva idea de joc, juguen de manera dinàmica i busquen tenir la possessió. Intentarem tenir la pilota i aconseguir el domini del joc». Per la seva banda, l'entrenador del conjunt palauenc, afirma que no s'ha d'abandonar les seves idees de joc: «Hem de ser nosaltres mateixes, ens agrada tenir l'esfèrica i pressionar a dalt. Buscarem incomodar-les, ja que el nostre camp li tenim les mides preses».

 

Notícies relacionades

Comenta