Més notícies de Copa Catalunya

Segueixen amb força

El Palautordera segueix intractable, després d'eliminar amb contundència el Terrassa ara ho ha fet amb el Manlleu

CF Palautordera

El conjunt del Vallès Oriental està acabant la temporada d'una manera increïble, primer ho va fer aconseguint l'ascens a Preferent i ara arribant a la tercera fase de la Copa. Davant tenia el Manlleu, que després de ser nou a Preferent ha aconseguit culminar una molt bona temporada, però les baixes han deixat a l'equip minvat i no han pogut mostrar la seva millor versió. Així ho valora Jordi Devesa, tècnic del quadre osonenc: «No és excusa però davant hem tingut un equip que ve d'una dinàmica diferent, la de primera, que et permet fer més rotacions. Nosaltres en canvi hem disputat una lliga més dura, a més elles tenien l'eufòria d'haver quedat campiones i les jugadores més fresques que nosaltres, que també ens hem vist afectats per les lesions».

El primer gol de les palauenques l'ha aconseguit Meritxell Clupés als 2 minuts de joc. El segon ha arribat al 36 de les botes d'Anna Subirana. A la represa, al cap de 6 minuts, Julia Diaz ha retallat distàncies per part del quadre osonenc. Al 65, altre cop Anna Subirana ha tornat a ampliar distàncies i finalment a 5 pel final, la mateixa jugadora ha signat un hat-trick.

A l'hora de valorar el resultat, el tècnic local, Carlos Segura, es mostra molt satisfet: «Estem molt contents, han fet un gran partit davant d'un equip de més nivell. S'ha vist un equip molt seriós i amb actitud». Pel que fa a la clau del resultat, l'entrenador del combinat palauenc, creu que ha estat la pressió: «Gràcies a la pressió a dalt hem aconseguit els dos primers gols, que a més el primer ha estat molt matiner, això ens ha ajudat, ja que ha incomodat al rival. Les contràries, tanmateix, eren poques i això s'ha vist reflectit. A més, feia molta calor i el ritme del partit ha estat molt alt». Pel que fa als aspectes de millora, Segura admet que s'ha de treballar en la definició: «A la primera part hem tingut ocasions per marxar amb un resultat més ampli, també hem patit una mica quan ell rival s'ha animat».

Per altra banda, Jordi Devesa marxa del duel afirmant que el Palautordera ha estat molt superior: «Han estat justes vencedores, han demostrat molta intensitat i ser un equip molt treballat». «De cara a la pròxima temporada haurem de treballar moltíssim les combinacions en atac, ja que a vegades pequem de no jugar fàcil. A més, tot l'equip s'ha de concentrar en defensa» conclou l'entrenador de les quadribarrades.

 

Notícies relacionades

Comenta