Més notícies de Copa Catalunya

Amb l'optimisme per bandera

Llerona i Palautordera protagonitzen el derbi del Vallès Oriental en la tercera ronda de Copa

CF Palautordera

Torna la copa per al Llerona que després de quedar exempt en la segona ronda, disputarà el derbi del Vallès Oriental davant un Palautordera en un gran estat de forma. A la primera ronda, les palauenques van golejar al Terrassa i van arrodonir la gesta, la setmana passada, guanyant de manera solvent al Manlleu.

Per la seva banda, a la primera ronda, les de les Franqueses van imposar-se al Viladecans amb un contundent 5-1.

Tots dos equips ja es coneixen, han disputat la mateixa lliga, en la qual les de Carlos Segura han acabat primeres i les de les Franqueses, terceres. A l'anada de la competició lliguera, el combinat blau va vèncer per la mínima a les de Santa Maria de Palautordera (0-1) mentre que a la tornada van ser les groc-i-blaves qui van endur-se els tres punts (0-1).

El Palautordera presenta les mateixes baixes que la setmana passada mentre que el Llerona disposa de tots els efectius.

L'entrenador del conjunt blau, Aarón Pérez, assegura que serà un bon partit: «Quant a la segona qüestió, l'afrontem amb ganes, il·lusió i amb informació, considerem que pot ser un molt bon partit de futbol, no només per l'eliminatòria en què estem, sinó perquè ens hem enfrontat dues vegades ja aquesta temporada, això ofereix informació a les jugadores i a nosaltres com a cos tècnic, fent molt més ric el partit futbolísticament parlant».

«El rival és un molt bon equip individual i col·lectivament, de fet, és el campió merescut de la categoria en què estem jugant, els resultats de tota la temporada són l'evidència que estan fent les coses bé», analitza així el tècnic del conjunt franquesí. A l'hora de situar les claus per a la victòria, el tècnic del conjunt vallesà, creu que saber gestionar les emocions serà important: «Nosaltres, com és obvi, hem preparat el partit per guanyar-lo i sabem que haurem d'estar molt bé en tots els moments del joc per fer-ho, estar segures, solides i concentrades defensivament i ser eficaces de cara a porteria, sabem que ens enfrontem a un rival que concedeix poques ocasions de gol, les que tinguem, les haurem d'aprofitar. Serà important també dominar les emocions, juguen un paper important en aquest esport i si aconseguim que juguin a favor nostre, estem convençuts que ens apropa una mica més a la victòria».

El tècnic palauenc, Carlos Segura, valora al conjunt rival: «És un quadre que ja coneixem de la lliga, i ha estat l'única derrota que hem tingut aquesta temporada. A diferència dels anteriors equips, aquest serà el rival que millor ens sabrà jugar». Tot i això, l'entrenador del combinat vallesà referma la motivació de l'equip: «Som molt optimistes, hem aconseguit passar dues rondes davant equips de la part alta de Preferent. No obstant això, aquest partit serà diferent i difícil». «Cal ser nosaltres mateixes, buscar imposar el nostre ritme de joc, haurem de ser atrevides, ja que no tenim res a perdre. El factor camp no serà determinant com anteriorment, ja que el seu terreny de joc és de mides similars al nostre», conclou Segura.

 

Notícies relacionades

Comenta