Un salt endavant

 

Aquesta setmana s'ha fet pública la voluntat de Loterías y Apuestas del Estado (LAE) d'incloure un partit de la Lliga femenina dins la Quiniela. Tot i que encara no està confirmat, el creixent interès que està aixecant el futbol femení sembla indicar que la mesura s'acabarà implantant.

La inclusió d'un partit cada setmana a la Quiniela no només ajudarà el futbol femení a guanyar en repercussió gràcies a estar en un aparador que arriba a tants consumidors, sinó que suposaria una important font d'ingressos per als equips de Primera Divisió. I és que el 2015, els equips que conformen la Lliga de Futbol Professional es van repartir prop de 27 milions d'euros.

En un entorn que lluita per professionalitzar-se i reivindicar-se cada jornada, augmentar els ingressos és fonamental per construir equips més competitius i construir una Lliga més atractiva pels consumidors i pels operadors televisius. Són molts els equips que han obert les portes dels seus principals estadis als seus equips femenins i hem pogut veure partits al Miniestadi, el Vicente Calderón o al Nuevo Colombino, aquest mateix diumenge pel Sporting de Huelva-Oiartzun. Aquesta temporada, cada jornada de Primera Divisió es pot seguir per televisió a través de Gol, Bein i dels canals autonòmics. Un pas imprescindible per atreure més gent cap a aquest esport. La inclusió a la Quiniela generarà uns ingressos que faran possible el segon pas: fidelitzar els consumidors d'aquests partits amb jugadores de nivell que ofereixin un bon espectacle que enganxi.

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta