La felicitat, garantia de gol

 

La gestió del vestidor és un dels aspectes més importants per un equip. La màxima responsabilitat d'un entrenador és aconseguir treure el màxim rendiment de les seves jugadores. Per fer-ho han de tenir en compte molts factors, des dels esportius, fins als psicològics.

Les darreres setmanes hem vist un clar exemple d'aquesta gestió de vestidor al Barça, amb el descans que ha donat Xavi Llorens a la seva màxima golejadora, Jenni Hermoso. La madrilenya vol jugar la Copa Algarve la pròxima setmana amb la selecció espanyola. Una competició de gran prestigi en la qual Espanya participarà per primera vegada en la seva història. A més, s'està recuperant d'unes molèsties a la zona de l'adductor i han volgut estalviar-li minuts per garantir que arribi en plena forma al tram final de Lliga. Per tot això, el tècnic blaugrana ha retirat Jenni de les dues darreres convocatòries. Un gest que la futbolista, de ben segur, valorarà molt positivament.

Com confessava Llorens ara fa unes setmanes, la seva prioritat és que la jugadora «se senti bé amb l'equip». Aquesta lectura és arriscada, i més quan t'estàs jugant mantenir les opcions de perseguir l'Atlético en la lluita pel títol de Lliga, però l'entrenador posa per davant la felicitat de la futbolista -en la mesura del possible, esclar-. Tenir una davantera golejadora com Jenni contenta no només et facilita que de cara al futur tingui més arguments per allargar la seva continuïtat a l'equip. S'acostuma a dir que el futbol és un estat d'ànim i en aquest sentit, una davantera feliç és garantia de gol.

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta