Jugant amb foc

 

L'Espanyol fa moltes setmanes que juga amb foc, masses. Les excuses s'han anat succeint, però els resultats no han canviat. El club va cessar Tony Polidano perquè les jugadores no creien en ell. Va arribar Luismi Marín, un tècnic sense experiència en futbol femení, però es va 'vendre' com un revulsiu per al vestidor. Avui el conjunt 'perico' estrenava el tercer entrenador d'aquesta temporada i el resultat no ha estat diferent. Parlen que l'equip ha rebut Rubén Rodríguez amb els braços oberts, que el canvi d'actitud és notable, que les jugadores estan més compromeses que mai... però els marcadors continuen sent contraris.

Després de tres entrenadors, 25 jornades i només 2 victòries, ja no es tracta de creure en el tècnic que dirigeix l'equip perquè qui sembla que no hi creu és el vestidor, o almenys part d'ell. Un grup format per jugadores a sou, fitxades per assolir uns objectius, estan dirigint tot un vestidor i ho fan amb faltes disciplinàries greus i sense actitud al camp. No serveix treure avui el discurs que l'equip ha mostrat una imatge molt diferent. Fa moltes setmanes que l'Espanyol juga amb foc i algunes de les jugadores no han fet res per evitar que es cremi.

Amb una actitud realment diferent, l'equip hauria aprofitat una de les mil oportunitats que ha tingut per sortir del descens. Només són a 1 punt i els equips que l'acompanyen a la part baixa han demostrat una capacitat igualment nul·la de sumar, pel que una victòria pràcticament garantiria sortir dels llocs de descens. La pròxima setmana l'Espanyol tornarà a jugar a domicili i tindrà la (pen)última oportunitat de salvar-se guanyant la Fundación Abacete, conjunt que marca la permanència.

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta