Quan no has fet la feina

 

La matinal de diumenge ha estat una autèntica bogeria de resultats. Els quatre conjunts que no havien fet la feina abans, s'han hagut d'enfrontar a l'últim examen del curs. Un tot o res de 90 minuts que acabaria decidint els dos conjunts que acompanyarien el Porto Cristo al descens.

Com totes les finals a cara o creu, el resultat sempre sembla injust. 'Aquell gol que t'han anul·lat', 'aquella jugada que no ha entrat', 'la targeta que no sembla justa'... Però si ens allunyem una mica i mirem el panorama general, veurem que la Lliga és una qüestió de regularitat, que un penal, un gol anul·lat o una expulsió, no són els que acaben decidint un descens. Ho són les 25 jornades restants en què no has fet la feina.

El futbol femení perdrà aquest any dos històrics del futbol femení, com són l'Estartit i el Sabadell. Ambdós clubs, immersos en problemes institucionals que han acabat esquitxant també la plana esportiva. El repte que ara hauran d'encarar és majúscul. Refer-se de la patacada que suposa la pèrdua d'una categoria, la marxa de jugadores, potser també canvis a l'àrea tècnica... Però tant les empordaneses, com les arlequinades, han de recordar que són dos dels representants històrics del futbol femení català i que ambdós han representat Catalunya al màxim nivell durant els anys de l'anomenada 'Superlliga'. Vénen temps difícils a l'Empordà i al Vallès, però que els afrontin amb valentia i mirant endavant per començar de nou el camí de tornada. Segona els espera.

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta