El futur comença aquí

 

La selecció catalana sub-16 s'ha proclamat campiona d'Espanya aquest cap de setmana. Amb més dificultats a la semifinal que a la final, Catalunya ha superat el País Valencià i Euskadi a la fase final. Abans, però, el camí ha estat plagat d'èxits. Concretament, la sub-16 ha arribat amb un balanç de 23 gols marcats i només dos encaixats, amb golejades com el 10-1 a Castella i Lleó.

Unes xifres que demostren la gran feina que s'està fent amb un grup que també ha demostrat ser una pinya fora del camp. Clàudia Pina, Bruna Vilamala o Ainhoa Marín són alguns dels noms que estan protagonitzant el present de la selecció, però que seran de ben segur el futur de Catalunya. Un planter que cal continuar alimentant, formant i ajudant a créixer. Perquè tot i els èxits que han aconseguit aquestes futbolistes, amb les lligues, copes i campionats catalans i espanyols que sumen, no s'ha d'oblidar que tenen 15 o 16 anys i que encara són en ple procés formatiu.

Continuar amb aquesta tasca amb seny i responsabilitat les farà més fortes i els oferirà més eines per gestionar els èxits futurs. Una feina que des del cos tècnic, amb Natalia Arroyo i Vidal Paloma al capdavant, es treballa a consciència amb un codi intern estricte i amb un missatge exigent cap a les jugadores que les ha fet ambicioses, però alhora humils i conscients de les dificultats que poden sorgir en el camí. A continuar creixent!

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta