Quan la 'tele' mana

 

La campanya #Orgullosa impulsada per la Federació Catalana de Futbol té com a objectiu principal impulsar el futbol femení. Per aconseguir aquesta finalitat, són diferents les iniciatives que s'han impulsat des de l'ens federatiu. Una d'elles, l'acord amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per retransmetre un partit cada cap de setmana a través del seu canal temàtic, Esport 3.

Aquest acord suposa una novetat a la Segona Divisió, ja que fins ara només era possible seguir per televisió alguns partits de Primera Divisió. D'aquesta manera, els equips de la categoria de plata compten amb un aparador del seu joc i dels seus clubs que fins ara era impensable.

Ara bé, una iniciativa pensada per a potenciar l'esport femení i per ajudar en la professionalització dels clubs també té la seva part negativa. Els partits que es televisen s'han de jugar, per criteris de la televisió, els diumenges a les 10 del matí. Un horari que sembla més propi d'equips de futbol base que de conjunts que conformen la segona màxima divisió. Però l'horari té un problema que va més enllà de la imatge o del missatge que transmet. Què passa quan l'equip rival ha d'afrontar un desplaçament llarg? Doncs que haurà de matinar de valent.

Això és precisament el que li ha passat al Pardinyes aquest cap de setmana. Les jugadores del conjunt lleidatà han hagut d'aixecar-se realment d'hora per tal d'arribar a temps a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per afrontar l'escalfament previ al partit amb garanties. Si l'objectiu de tota aquesta campanya és donar protagonisme als equips de futbol femení i que se sentin més reconeguts, pot ser fer-los llevar a les 6 del matí no és la millor forma.

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta