La fortalesa dels campions

 

Hi ha un aspecte que caracteritza els equips campions, dels que no ho són. Un element que va més enllà de la qualitat individual o grupal. Es tracta de la fortalesa física, però també mental. Per optar a tots els títols i a totes les competicions, cal demostrar que el grup té resistència, encert en la gestió de personal i en les rotacions i fortalesa mental per superar els trams complicats de partit, així com les ensopegades que puguin arribar al llarg de la temporada.

En aquest grup es troba el Barça, que es vol assimilar als més grans d'Europa i que, amb aquest objectiu en ment, s'ha reforçat amb jugadores de gran qualitat i experiència. Si les blaugrana volen aspirar a tot, hauran de demostrar la màxima competitivitat en molts escenaris diferents.

D'una banda, les de Fran Sánchez han de mostrar la seva millor cara a Europa, per fer un salt en la seva participació en la Champions. Però per millorar els seus registres a la competició continental, no poden cedir terreny a casa. La Lliga es va escapar la temporada passada i el Barça vol conquerir aquest títol enguany.

I en mig de tot això, bona part de la plantilla blaugrana també ha de respondre davant les seves seleccions. Un gran nombre d'aturades a la Lliga posen a prova constantment l'estat físic i anímic de la meitat de la plantilla i Fran Sánchez, tot i no ser plat de gust, no té cap més opció que assumir aquest escenari.

Aquest dilluns, les blaugrana coneixeran el seu pròxim rival a Europa. Linköping, Chelsea, Montpellier, Fiorentina, Stjarnan, BIIK-Kazygurt o Lillestrøm són els possibles rivals del Barça de cara als vuitens de final de la Champions. El següent pas dels molts que encara ha de fer el nou Barça de Fran Sánchez.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta