Mantinguem l'essència del 'futfem'

 

Aquesta setmana els mitjans han aprofitat la visita del Madrid a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per mirar de 'vendre' un nou clàssic. Un Barça-Madrid que fa anys que reclamen molts protagonistes i que, davant la negativa reiterada i contundent de Florentino Pérez de crear una secció femenina al Real Madrid, alguns han volgut veure en aquest Barça-Madrid.

És evident que la introducció d'un dels clubs més potents del món al futbol femení seria una grandíssima notícia, però s'ha de vigilar amb tenir tantes ganes que això succeeixi, que s'accepta 'inventar-se' un clàssic amb un conjunt que res té a veure amb l'esència del que és un clàssic.

Cada cosa al seu temps. Tot té el seu procés i forçar escenaris com aquest acosten més el futbol femení al masculí, però en els aspectes més negatius, en els vicis adquirits. Uns vicis que encara no han arribat al futbol femení i que fan d'aquest esport un espai més noble i sense tantes ingerències i interessos. És responsabilitat de totes i tots garantir que segueixi així.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta