Errors del passat

 

Ha perdut el Barça la Lliga a Tenerife? Sembla massa d'hora per afirmar-ho, però no es pot negar que una relliscada com la d'aquest diumenge complica els objectius de l'entitat blaugrana per a aquesta temporada.

Fa dues temporades, en la Lliga perduda contra l'Athletic Club, l'equip dirigit a les hores per Xavi Llorens només va perdre un únic partit en tot el curs -contra l'Atlético (0-1)-. L'any passat, l'Atlético va conquerir aquest títol aprofitant-se de les ensopegades del Barça contra rivals que semblaven accessibles com el Santa Teresa. La derrota contra el Granadilla aquesta jornada, acompanyada de la victòria d'un Atlético que no perdona, deixa el conjunt blaugrana sense marge per cedir cap punt més si vol mantenir el pols amb les 'matalasseres'.

El Barça ha fitxat aquest estiu jugadores 'top' per contribuir en el salt de qualitat que vol fer l'equip en una clara aposta del club. La millor jugadora d'Europa, Lieke Martens i futbolistes internacionals com Duggan o Andonova han aterrat a la Joan Gamper per millorar la plantilla, sí, però també per aportar experiència en competició.

En les dues últimes Lligues perdudes, el Barça ha mostrat un evident problema a l'hora de competir quan els partits s'han travat. Fa temps que els rivals coneixen per complet quin serà el plantejament del conjunt blaugrana i aposten per tancar-se molt i dificultar al màxim les arribades de les seves davanteres. En moltes ocasions, l'equip s'ha mostrat molt ansiós quan els minuts començaven a passar i no aconseguien moure el marcador.

És per desencallar situacions com aquestes que el Barça s'ha reforçat tant aquest estiu i no és comprensible que després de la gran inversió que s'ha fet en l'equip, es repeteixin escenes així. L'equip de Fan Sánchez és superior a tots els conjunts de la Lliga pel que fa a la qualitat de les seves futbolistes i la seva experiència sobre el terreny de joc ha d'estar a l'altura.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta