La Lliga no és cosa d'un

 

El grup català de Segona Divisió està divertit aquest any. A diferència d'altres temporades, la Lliga no és cosa d'un, ni de dos. Són molts els equips que estan protagonitzant una gran primera volta. A falta d'una jornada per arribar a l'equador de la temporada, els filials d'Espanyol i Barça lideren una classificació atapeïda a la part alta. Collerense i Seagull també trepitgen fort, sense obligar un AEM que segueix l'estela amb pas ferm.

Aquesta jornada s'han vist grans golejades dels conjunts capdavanters. Els cinc primers classificats -a excepció del Seagull- han marcat 6 o més gols. Això podria indicar, també, la desigualtat entre els diferents equips de la categoria, deixant molt accentuada la distància entre alguns equips.

La lectura, però, també pot ser una altra. Una més optimista. El fet que cada vegada hi hagi més equips capdavanters que guanyin amb solvència els seus compromisos demostra que l'evolució és positiva. Els clubs estan apostant més fort per les seves seccions femenines, més jugadores s'estan sumant cada any a practicar aquest esport segons les xifres de llicències registrades...

En una temporada en què la Segona Divisió ha atret més focus mediàtics amb retransmissions setmanals per televisió, és d'agrair que més equips s'hagin sumat a la lluita pel títol de Lliga i de la promoció d'ascens. Esperem que la competitivitat es reflecteixi en una segona volta intensa i plena d'emocions.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta