L'etern debat

 

El derbi entre Barça i Espanyol disputat aquest diumenge a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha aplegat 958 espectadors. Una assistència superior a l'habitual als duels del conjunt blaugrana, de fet, la més alta de la temporada en Lliga, un fet lògic si tenim en compte l'expectació que aixeca sempre un duel entre els dos conjunts.

El protagonisme del derbi a les hores prèvies, però, ha estat per a l'escenari escollit: la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Molts aficionats s'han sorprès en comprovar que un duel tan atractiu no es disputava al Miniestadi, i fins i tot ha estat una decisió discutida per molts. Si més no, és d'estranyar que el Barça hagi triat aquest escenari per als duels de Lliga contra el Betis i l'Sporting de Huelva, però no per al derbi contra l'Espanyol.

Tot i això, no es pot negar que obrir un camp de les dimensions del Miniestadi té uns costos que la secció femenina del club encara no els genera i que, fins i tot, l'entrada als partits és gratuïta. Ara bé, obrir les portes d'un camp millor situat i amb més atractiu, és indubtable que pot ajudar, i molt, a animar més gent a viure els partits del Barça des de la graderia.

Altres, però, demanaran invertir el plantejament. És a dir, primer, demostrar que l'equip és capaç de generar expectació, de concentrar gent i, un cop deixin petita la Ciutat Esportiva Joan Gamper, obrir les portes del 'Mini'. L'etern dilema de l'ou i la gallina.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta