Una Preferent més 'òrfena'

 

L'expulsió definitiva del Tortosa-Ebre de la competició ha deixat la Preferent més 'orfe'. La Federació Catalana ha fet fora l'equip tarragoní després d'encadenar tres incompareixences als seus partits. Unes absències provocades per la falta de jugadores que ha arrossegat el conjunt de Jordi Balart des de l'inici de la temporada.

Aquesta marxa recorda, una vegada més, les catastròfiques conseqüències que té per als equips la manca d'una planificació adequada a la categoria. Els equips que es retiren a última hora (Atlètic Prat) provoquen ascensos inesperats i afrontar una temporada amb una plantilla no pensada per a la categoria es fa molt complicat.

Ara, la Federació ha retirat els punts a tots els equips que s'havien enfrontat al Tortosa-Ebre. Una decisió que no ha agradat a alguns clubs que consideren que no s'ha valorat el seu esforç humà i econòmic per desplaçar-se fins a Tarragona per disputar el partit.

Amb aquest adéu, a més, es produeixen altres canvis, com el fet que cada jornada hi haurà un equip que descansi i l'eliminació d'una de les places de descens, limitant aquesta zona a dues places. Però, sobretot, afectarà les jugadores d'un equip que ara hauran de buscar alternatives per seguir fent el que més els agrada.

El club ha ofert les jugadores del Tortosa-Ebre la possibilitat d'integrar-se en algun dels altres dos equips que té l'entitat, o bé, facilitar la seva marxa a un altre conjunt. Una llàstima per elles i pel futbol tarragoní, que es queda sense cap representant a la categoria de bronze.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta