Els reptes de la professionalització

 

Si el passat mes de setembre Mapi León es convertia en el primer traspàs del futbol femení a Espanya amb la seva arribada al Barça procedent de l'Atlético de Madrid, el club blaugrana podria fer un pas més aquest any tancant la seva primera cessió de la història.

Segons apunten alguns mitjans, el Barça hauria tancat la cessió de la francesa Perle Morroni, del PSG per suplir la baixa de Leila, que es perdrà el que resta de temporada per un trencament dels lligaments creuats.

En els últims anys, el Barça continua avançant en el seu procés de professionalització. Un procés que no inclou només oferir bones condicions econòmiques i d'entrenament a les jugadores, sinó en envoltar la secció d'un grup de professionals que treballin amb dedicació total per fer que funcioni de la millor manera possible.

Cada vegada les exigències seran més altes i això obliga a les estructures del club a estar pendents tot l'any del mercat. Ja no val amb fer el seguiment d'un parell de futbolistes per fitxar-les a l'estiu. Ara els recursos del Barça són més elevats i el mercat més extens. No descuidar aquesta feina serà vital per aconseguir una plantilla competitiva per fer-se un nom a Europa. El fitxatge de Lieke Martens abans que esclatés a l'Europeu dels Països Baixos va ser tot un encert i és l'exemple d'una bona gestió de club. Seguir en aquesta línia amb treball, compromís i dedicació seran clau per un futur prometedor.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta