Banquetes sacsejades

 

Aquesta jornada ha començat la segona volta i les banquetes de Preferent han patit ja força sacsejades. Fins a quatre entrenadors han cedit la direcció dels seus equips a noves cares per afrontar la segona volta amb energies renovades. El primer a fer-ho va ser el Fontsanta-Fatjó que va anunciar a finals d'any l'adéu de Javi Bascuñana, al club cornellanenc des del 2014. Flor de Luna ha estat l'encarregada de fer un pas al davant i agafar el rol de primera entrenadora. La gran majoria de relleus a la banqueta, però, s'han produït aquest mateix mes.

Quan encara falta una setmana per acabar el mes de gener, fins a tres tècnics han estat destituïts o han decidit deixar els seus equips. Ivet Martínez va rellevar Enric Solé a l'Atlétic Vilafranca després de les vacances nadalenques i aquest mateix cap de setmana s'han estrenat dos entrenadors. D'una banda, David Zurita ha debutat com a tècnic de l'Estartit en substitució de David Bonmatí amb l'objectiu de retallar la distància que els separa del Sant Pere. A més, al Sabadell, Àngel Codina s'ha estrenat amb victòria, agafant el relleu de Jordi Saltó, artífex de l'ascens a Segona Divisió de les arlequinades, que travessen un moment complicat aquest curs.

Quatre canvis que demostren que l'exigència és màxima a la categoria de bronze. Tots els clubs tenen objectius ambiciosos i les direccions de les entitats estan deixant clar que no renunciaran a ells. Veurem si amb aquests canvis s'aconsegueix revertir les dinàmiques d'aquests clubs i ens ofereixen un final de temporada emocionant.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta