Tornar a somriure

 

Tres mesos ha hagut d'esperar l'Espanyol per tornar a somriure. Les de Joan Bacardit no guanyaven des de la jornada 7 contra la Fundación Albacete. Des d'aquell 29 d'octubre han passat moltes coses i l'equip s'ha hagut de refer de moltes derrotes.

Tot i això, l'equip ha resistit els cops i ha cregut en les seves possibilitats. Sense nerviosisme, cos tècnic, jugadores i club han resistit i persistit en el model que volen implantar i la victòria, al fi ha arribat. Encara queden moltes proves de foc, però quan hi ha un canvi de model s'ha de tenir paciència.

Des de l'arribada de Joan Bacardit a la banqueta del primer equip, les blanc-i-blaves mostren una actitud molt més intensa. El tècnic treballa amb un sistema definit i amb la voluntat clara de voler tenir la pilota i disputar-la. Una idea que sovint ha costat molt aconseguir i partits travats, amb rivals superiors. És en aquestes situacions quan s'ha pogut veure el compromís de les jugadores amb el nou tècnic i amb la seva idea de futbol. Tothom rema en la mateixa direcció i fins i tot quan els resultats no acompanyen, l'equip segueix persistint.

Amb aquesta voluntat i fermesa, els resultats arribaran, però el que és més important, s'assentaran les bases d'un equip i d'un club que recuperi el bon futbol i un gran model de futbol.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta