La Segona més apassionant dels últims anys

 

Encarant la recta final de la temporada, el grup català de Segona Divisió ens oferirà, de ben segur, emocions fortes. Resten vuit jornades per tancar el curs i tot és possible, com demostren els resultats d'aquesta jornada en què el Barça B ha caigut fins a la tercera plaça després de perdre contra el Collerense, o l'Europa s'ha 'colat' entre l'Espanyol B i l'AEM.

Els sis primers classificats es troben en menys de 10 punts de distància i encara resten enfrontaments directes que ens faran vibrar fins a l'últim sospir. La Lliga ja no és cosa d'un o de dos, els filials no són els únics que monopolitzen les primeres places, i conjunts molt més humils com l'AEM de Lleida lluitaran pel títol i pel desitjat bitllet per disputar la promoció d'ascens a Primera.

La competitivitat a la categoria és una gran notícia pel futbol femení, que exigeix cada vegada més qualitat als equips i és una gran oportunitat per invertir en futur. La necessitat de plantilles més competitives no s'ha de llegir només en clau de fitxatges millors, sinó d'una estructura més efectiva i profitosa a les bases.

La formació, principal objectiu per als filials com els del Barça i l'Espanyol, ha de ser també un element central a la resta de conjunt de Segona que, en el marc d'aquest increment de la rivalitat a la categoria, és una oportunitat d'or per impulsar els clubs a formar més i millor les seves bases per generar futbolistes més capacitades en un futur pròxim.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta