L'èxit del Sant Pere

 

Joan Pont ha fet història amb el Sant Pere aconseguint un inèdit ascens a Segona Divisió. A falta de quatre jornades pel final de la Lliga a Preferent, les empordaneses ja són nou equip de la categoria de plata i ho han fet gràcies a la feina i l'esforç d'un grup compromès tant als entrenaments, com als partits. L'ascens del Sant Pere és el premi a la feina ben feta, com aquell guisat que es cou a foc lent, amb temps i cuidant cada detall. L'equip ha anat escalant des de la categoria més baixa del futbol femení, Segona Catalana, fins a situar-se a segona màxima categoria, i tot això al llarg de gairebé una dècada d'història.

Amb aquest ascens, però, no es premia només el projecte del conjunt groc-i-negre. El Sant Pere serà el màxim exponent de la comarca i, amb un Estartit en hores baixes, de la província. Els èxits d'un conjunt com aquest, arribant fins a la categoria de plata, demostren també que el nivell del futbol gironí és alt. El Sant Pere només està compost per futbolistes de la província -no hi ha cap jugadora de Barcelona- i aconseguir ser l'equip més regular en una categoria ajustada, on gairebé la meitat del grup encara ha garantit la seva salvació matemàtica, demostra que la feina s'està fent bé a la zona i que el futur del futbol gironí és prometedor.

El Sant Pere haurà de demostrar ara que puja per mantenir-se entre els més grans i que no serà a Segona Divisió només de visita. Queden mesos d'intensa preparació als despatxos per acabar de confeccionar un conjunt competitiu i que demostri tot el que pot oferir el futbol gironí, retornant-lo allà on es mereix. Allà on no hi era des que brillaven equips com l'Estartit o el Llers.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta