Lluita aferrissada

 

La Preferent treu fum. A falta de només dues jornades pel final de la temporada, la part baixa de la classificació està molt ajustada i fins a sis equips lluitaran fins al final per continuar un any més a la categoria. Des del filial del Sant Gabriel, fins al Molins, tots tenen encara opcions matemàtiques d'acomiadar-se de la categoria de plata.

El nivell de la categoria està més igualat que mai, i a banda de la superioritat aclaparadora del Sant Pere a la primera posició, la resta dels equips no s'han diferenciat excessivament durant la temporada i, tot i la retirada del Tortosa-Ebre, la zona baixa està del tot oberta. Dues places de descens i sis candidats possibles ens oferiran una recta final de temporada emocionant.

Els equips més obligats a guanyar, aquells que es trobaven en una situació més complicada a la classificació, han sumat els 3 punts i han vist millorades les seves expectatives. Molins i Planadeu han guanyat i posen en problemes el Pontenc, el Sabadell i l'Estartit. Qui millor ho té és el filial del Sant Gabriel, que amb la victòria sobre el Sant Andreu ha deixat la salvació pràcticament sentenciada, però res està decidit i el final de Lliga serà d'infart per a tots els implicats.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta