S'hauria d'estendre la jornada unificada?

 

Un cop superada la penúltima jornada de la temporada, només queden 90 minuts per decidir el futur d'alguns equips que s'estan jugant la permanència, el títol de Lliga o entrar a la Copa de la Reina. Amb l'emoció fins al final, però, sobta que l'obligació que tots els implicats hagin de jugar a la mateixa hora no s'estengui a la penúltima jornada també.

Si el sentit de l'horari unificat és evitar actituds antiesportives en un moment clau de la temporada, sembla lògic que és una premissa que també s'hauria de fer extensible a la jornada que acabem de completar. O és que saber de la victòria de l'Atlético abans de sortir a fer l'escalfament no té cap efecte en la moral de les jugadores del Barça? Tot i la golejada final del conjunt blaugrana, no sembla la millor forma d'afrontar amb igualtat de condicions respecte a l'Atlético una jornada clau pel títol de Lliga.

Aquest escenari no és exclusiu de Primera Divisió i també hem pogut veure amb sorpresa, com alguns dels implicats en el descens -Pontec i Molins- jugaven dissabte, mentre que Planadeu, l'Estartit o el Sant Gabriel B ho han fet diumenge, ja coneixedors dels resultats dels seus competidors en la lluita per la salvació.

Les federacions, però, semblen no veure prou arguments per unificar aquesta penúltima jornada -tampoc ho van fer amb la Segona Divisió- i sembla, a falta de confirmació oficial, que només tindrem un únic horari per a tots els implicats en alguna cosa en l'última jornada de Primera Divisió i Preferent, que conclouen el pròxim cap de setmana.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta