Volen seguir sent de bronze

 

Tot i que encara som a la jornada 4 a Preferent, els equips van agafant posicions i els objectius marcats als despatxos durant l'estiu es van perfilant sobre la gespa (o no). Amb la mirada posada en l'ascens a Segona Divisió, el Levante Las Planas s'ha situat al capdavant de la cursa, liderant en solitari la classificació, això sí seguit a només 1 punt de fins a cinc equips. El Fontsanta-Fatjó pot rellevar les planenques a la primera posició si venç el duel ajornat aquest cap de setmana contra el Molins, cuer del grup. El segueixen empatades a punts -però amb tots els partits disputats- Vic Riuprimer, Manlleu, Sant Cugat i Manu Lanzarote.

Aquesta temporada, amb la creació de la Primera Divisió B, els clubs somnien amb l'augment de places d'ascens que es podrien repartir. Tot i que no hi ha res en ferm i sabent que la darrera paraula serà de la Federació Espanyola, sembla evident que no hi haurà un únic ascens a Segona.

La categoria de bronze perdrà el seu nom, ja que passarà a ser la quarta categoria, per darrere de Primera, Primera B i Segona Divisió, però els aspirants a l'ascens volen seguir sent de bronze. La cursa continua.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta