La Copa més atractiva

 

Aquest cap de setmana s'ha iniciat una nova edició de la Copa de la Reina. Una competició que estrena format per adaptar-se als nous temps que viu el futbol femení i fer-la més atractiva. Els vuit participants fins a la temporada passada han deixat pas als 16 d'aquesta edició, la Primera Divisió al complet.

Una bona iniciativa que compta amb un altre al·licient: tots els encreuaments seran a partit únic. L'afició ha acollit amb molt optimisme aquests canvis que afegeixen un plus de motivació als seus equips per disputar duels a vida o mort. A partit únic l'emoció està servida i fins i tot el més gran pot quedar eliminat en un mal dia.

Els vuitens de final han deixat fora de la competició tres dels vuit equips que van participar en la competició la temporada passada: Granadilla, Betis i Valencia. I les sorpreses no s'han acabat, els quarts de final encara deixaran fora altres candidats habituals de la Copa.

La Copa de la Reina ha viscut molts canvis de format al llarg de la seva història, però sembla que ha trobat la fórmula més atractiva per clubs, públic, plataformes televisives, mitjans i patrocinadors. Una competició emocionant és una competició que atrau atenció mediàtica, talent i recursos econòmics. Veurem si les expectatives es confirmen al llarg de la competició. El sorteig per conèixer els encreuaments de quarts de final serà el pròxim 13 de desembre. Que segueixi la màgia!

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta