Una lluita de tots

 

Aquest cap de setmana, les seleccions catalanes sub-15 i sub-17 han disputat la primera fase del Campionat d'Espanya. Una competició que s'ha celebrat a les instal·lacions de Lezama, al País Basc i on les més grans han viscut la cara i la creu, amb una victòria i una derrota, i les més petites han tornat invictes i amb molt bones sensacions.

Bé, això és el que es pot extreure dels marcadors i del que han comentat els seleccionadors, perquè aquest any els partits no s'han pogut seguir per streaming, com ha passat els darrers anys.

Malauradament, l'apagada televisiva que pateixen les jugadores de futbol femení no es limita a la competició de clubs i també les seleccions la pateixen. Preguntant la Federació Catalana pels motius, al·leguen que només es garanteix la retransmissió de les fases finals, que en el cas de la primera i la segona ronda, correspon a la federació amfitriona la decisió de si ofereix el senyal o no.

Una vegada més, el futbol femení és arraconat a la més absoluta foscor. Les federacions es desentenen i cap lluita per garantir uns mínims iguals a tot arreu. Tant se val qui l'acull o no, els mínims haurien d'exigir entre tots perquè la lluita per la visibilitat de l'esport femení és una lluita de tots.

Sense un criteri comú, qui perd són les futbolistes i els aficionats. La mateixa trista història de sempre. No ens hauria de sorprendre a aquestes altures, però fa ràbia, per què enganyar-nos.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta